<

Квадрокоптери від Fly Technology та їх сервіс із гарантією

13:36 | 16.06.2023 / Статті / , /
Перегляди
26
/ Коментарі відсутні

Застосування безпілотних летальних апаратів виходить на новий рівень через війну в Україні. Наявність дрону дозволить без проблем контролювати великі ділянки місцевості та бачити ворога, щоб знищити його та звільнити українські землі.

Раніше пристрої використовувалися для розваг, застосовувалися фермерами для контролю за врожаєм, а також рятувальниками і тими, хто займається професійною зйомкою.

З’явилася велика кількість нових виробників, включаючи DJI, Autel, insta360, xgimi та багато інших. Це призвело до того, що знадобився сервіс дронів, щоб забезпечити їх обслуговування та своєчасний ремонт. Поломки можуть бути різного характеру, але фахівці Fly Technology готові провести попередню діагностику з подальшим ремонтом для відновлення функціоналу техніки.

Алгоритм ремонтних робіт

Поетапне виконання всіх дій гарантує надійний результат:

  • Звернення. Клієнти мають право звернутися за допомогою будь-яким способом та навіть з іншого міста. Коптер можна надіслати поштою;
  • Діагностика. Ретельний аналіз поломки та перевірка функціоналу дозволять дізнатися, що спричинило і які наслідки несправності. Також майстер вкаже на необхідність придбання нових деталей та назве точні терміни ремонту;
  • Фактичний ремонт. Кваліфіковані інженери та майстри своєї справи виконають відновлення коптера та забезпечать його нормальну роботу;
  • Видача. Уточнюється інформація у клієнта та передається відремонтований пристрій для подальшого використання.

Поломки бувають різними, включаючи необхідність заміни GPS модуля, окремих шлейфів та з’єднань, корпусних деталей, польотного контролера, підвісу та багато іншого. Якщо немає бажання чи можливості ремонтувати, то на сайті flytechnology.ua завжди доступні нові моделі для покупки. Детальний опис, характеристики та фотографії допоможуть зробити вдалий вибір.

Асортимент коптерів

Пропозицій від бренду DJI чимало. Є поділ квадрокоптерів на професійні моделі, для новачків та початківців, а також для просунутих користувачів. Вирізняють як невеликі моделі, вага яких не більше ніж вага яблука, так і великі моделі на чотири гвинти.

Пропозицій від Autel також є чимало з поділом на категорії. Пристрої дозволять створювати чіткі фотографії та передавати якісне зображення. Режим туману дозволить працювати за будь-яких погодних умов. Забезпечується тривалий час автономної роботи для виконання всіх поставлених цілей.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *