<

Курси Java – чудовий інструмент освоєння нової професії

23:45 | 5.09.2023 / Статті / /
Перегляди
62
/ Коментарі відсутні

Високою популярністю серед мов програмування користується саме Java. Вона універсальна, проста в освоєнні та багатофункціональна, що забезпечує для програміста стабільну роботу. Деякі вивчають її ще в школі, інші намагаються навчатися у вищих навчальних закладах, але будь-якої миті можна скористатися курсами та отримати великий набір потрібної інформації.

Курси запропоновані академією ITEA, де за багато років підготували ідеальну програму для освоєння цієї мови. Тут https://itea.ua/ru/courses-itea/java-dev/java-pro/ можна докладніше про це дізнатися, вивчити особливості та переваги курсу, а також проаналізувати умови та вартість навчання. Отримані знання можна застосовувати у вузьких напрямках та розробляти проекти будь-якої складності.

Результати навчання

Кожен учень після вивчення повної програми курси навчитися виконувати наступний набір дій:

  • створювати мовою Java проекти різної складності;
  • готувати завантажувачі класів;
  • створювати невеликі IoC-контейнери;
  • розробляти модульні тести та працювати з TDD;
  • користуватись англійською мовою для спілкування з клієнтом;
  • грамотно презентувати свою роботу.

Основний акцент робиться на практичних заняттях, щоб усю інформацію можна було освоїти вже зараз, закріпивши матеріал практичним рішенням.

Протягом року учні продовжуватимуть отримувати доступ до платформи, де надано численні навчальні матеріали. Кожен учень може піти на першу роботу і представники академії допоможуть йому в цьому. Від викладача чи ментора буде індивідуальна підтримка з будь-яких питань.

Чому вибирають мову програмування Java?

Перша та головна причина – простота. У Java нечасте оновлення, а при появі нової версії старі версії все одно підтримуються. Це дозволить легко орієнтуватися в різних версіях коду і адаптувати їх до конкретних умов. У світі створено широке співтовариство, де пропонується багато різних бібліотек та навчальних матеріалів. У програміста є можливість легко вирішити ту чи іншу проблему.

Після опановування мовою Java вдасться набагато швидше опанувати інші мови програмування, включаючи JavaScript, Solidity, C# і т.д. Не треба соромитися та звертатися до академії ITEA, адже саме тут готові запропонувати професійну допомогу та дати рекомендації щодо початку навчання. Доступна вартість курсів дозволить у перший місяць повноцінної роботи окупити ці витрати, тим більше із пошуком роботи допоможуть. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *