<

Курси англійської онлайн від Englishdom: якість та доступність програми

18:10 | 21.11.2023 / Статті / /
Перегляди
116
/ Коментарі відсутні

Знання та постійне їх покращення у сфері іноземних мов є відмінним інструментом для власного розвитку, здобуття будь-яких навичок, умінь та дорогоцінного досвіду. Багато хто зі школи навчається англійської мови та її основ, а в майбутньому лише підтримує належний рівень. Зробити це можна за допомогою курсів від Englishdom, де зібрано ефективні програми та адаптовано під сучасні запити.

Пропонується до роботи інтерактивна методика навчання, зручна платформа в режимі онлайн, а також уроки з репетитором, розмовні клуби та багато іншого. Замовляючи курси англійської онлайн, буде можливість навчатися за допомогою зручних інтерактивних занять. Від учня потрібно лише бажання, доступ до інтернету, а також ПК або будь-який гаджет. Навчання можливе з будь-якої точки світу та у будь-яку годину за домовленістю.

Види курсів

Пропозиції поділені на кілька категорій залежно від напряму навчання та того, хто буде учнем:

  1. Для дорослих. Підвищення рівня знань для навчання, подорожі, роботи або переїзду в іншу країну. Проводитиметься тренування лексики та граматики, пропонуються розмовні курси, контроль прогресу та багато іншого;
  2. Для школярів. Освоєння шкільної програми і навіть більше, підготовка до іспитів та Cambridge Exams зокрема, а також покращення розмовної мови з носієм;
  3. Для малюків. У віці від 3 років можна розпочати навчання, щоб дитина почала освоювати мовні звороти, чути нову мову та адаптуватися до неї.

У кожному випадку можна замовляти додаткові заняття з викладачем, якщо є бажання вивчити нові напрямки.

Як розпочати вивчення мови?

Все починається з оцінки поточного рівня знань, тому кожен має пройти пробний урок, що дозволить оцінити цей рівень. Після цього вибирається оптимальна програма та формат навчання відповідно до запитів. Плюс великий у тому, що вдасться вибрати собі викладача та замовляти індивідуальні уроки, якщо хочеться підтягнути інші аспекти своєї мови.

Викладачі в Englishdom є професіоналами своєї справи з відповідною освітою та досвідом педагогічної діяльності. Багато з них мають міжнародні сертифікати і мають найвищі рівні знань.

Екосистема від Englishdom

Це універсальна цифрова платформа, де кожен учень отримує завдання, може оцінювати прогрес, користуватися інтерактивними елементами та навчальними матеріалами. Платформа представлена у форматі програми для встановлення на телефон, планшет, ноутбук чи ПК. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *