<

Кондиціонер – чудовий інструмент для комфортного мікроклімату

17:48 | 21.10.2023 / Статті / /
Перегляди
134
/ Коментарі відсутні

Кліматична техніка створює ідеальні умови для людини усередині приміщень. У літню спеку з її допомогою можна охолоджувати об’єкт, а в холодну пору року – обігрівати. Такою технікою заведено вважати класичні кондиціонери, які представлені у великому асортименті та відрізняються немалим набором технічних показників та функціоналу.

Крім підвищення та зниження температури, такі пристрої можуть зволожувати повітря, очищати і насичувати потрібними компонентами. Якщо потрібно купити кондиціонер від “Кондиціонери України”, слід оцінити об’єм приміщення для підбору потужності, набір додаткових функцій, а також технічні параметри та умови експлуатації. Для зручності виділяють побутові моделі, напівпромислові та промислові.

Різновиди кондиціонерів

Класифікацій кілька і для зручності слід скористатися стандартним поділом за функціоналом та параметрами:

  1. Моноблоки. Відмінний варіант для побутового використання. Застосовується один блок, що встановлюється у віконний отвір або усередині приміщення у форматі мобільного пристрою без фіксації;
  2. Спліт-системи. Тут використовується два блоки, коли один розміщений усередині приміщення, а другий на вулиці. З’єднання між собою включає спеціальні трубки, де і циркулює холодоагент;
  3. Мульти спліт-системи. Система трубок розгалужена, тому що до одного зовнішнього блоку можна підключати кілька внутрішніх блоків;
  4. Мультизональні системи. Застосовуються на промислових об’єктах, коли довжина магістралей може досягти до 1000 метрів, а кількість внутрішніх блоків, що підключаються, до 80 одиниць.

Спліт-системи використовуються найчастіше, і їхня різноманітність дозволить знайти ідеальний варіант під свої цілі та запити.

Де придбати кондиціонер?

Інтернет-магазин компанії «Кондиціонери України» пропонує на вибір велику кількість техніки у різному виконанні. Пропоноване обладнання підходить для житлових та промислових об’єктів, офісних та складських приміщень. Крім кондиціонерів в асортименті є системи вентиляції, обігрівачі, водонагрівачі, кулери для води та багато іншого.

Запропоновано рішення від COOPER&HUNTER, DAIKIN, GREE, MITSUBISHI ELECTRIC, MIDEA та багатьох інших брендів. На всю техніку надається гарантія. Після покупки та монтажу важливо час від часу проводити профілактичний огляд та чищення, що дозволить продовжити термін служби кондиціонера та іншої техніки. Ціни на кондиціонери починаються із 10000 гривень.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *