<

Карта ZEN MasterCard: для вигідних та комфортних покупок по всьому світу

15:12 | 21.08.2023 / Статті / /
Перегляди
29
/ Коментарі відсутні

У липні 2023 року українці отримали доступ до послуг європейського фінтех-проєкту ZEN.COM. Після реєстрації в застосунку, користувачі отримають віртуальну та фізичну картку (ZEN MasterCard) для безпечних та швидких грошових операцій у понад 29 валютах.

Вигоди використання ZEN MasterCard

Головна особливість – мультивалютний рахунок, що є ідеальним для подорожей світом. Легко зняти готівку в банкоматі або розплатитися карткою в будь-яких куточках земної кулі. Основні переваги цієї розробки:

  • кешбек 15% у торгових точках партнерської мережі з моментальним зарахуванням на рахунок;
  • комплексний захист ZEN Care;
  • особливі гарантійні умови для придбання електроніки.

Усього 1 картка для будь-яких фінансових операцій у доларах, євро, польських злотах та багатьох інших валютах.

Марія, володарка картки ZEN MasterCard:

«Довгоочікувані іспанські канікули довелося скасувати, але адміністрація готелю ігнорувала всі мої звернення. За кілька днів я не отримала відповіді про повернення коштів, тому я вирішила скористатися ZEN Care. Дуже зручно: можна надіслати запит у додатку – і взаємодія з готелем переходить до співробітників ZEN.COM. В результаті кошти вдалося повернути у повному обсязі.»

Ольга Акопян, керівник розвитку бізнесу в Україні компанії ZEN.COM:

«Ця послуга дійсно доступна всім власникам ZEN MasterCard. Принцип її дії: на всі оплати карткою поширюється програма «Захист покупок». Якщо потрібно відмовитись від товару чи послуги, то комунікацію бере на себе команда ZEN. Клієнта буде повідомлено про всі етапи проведення переговорів та отримані результати. Це наш внесок у турботу про користувачів карт та їх комфорт.»

Унікальний сертифікат Digital First

Ця особливість фізичних карток дозволила повністю приховати особисті дані, включаючи:

  • номер;
  • термін дії;
  • CVС.

Усі відомості доступні у програмі. За рахунок цього інформація повністю захищена і навіть у разі крадіжки чи втрати пластику не стане доступна зловмисникам.

Як поповнювати ZEN MasterCard?

Подати заявку на оформлення фізичної картки можна у мобільному додатку ZEN: всього за 5-7 днів вона буде доставлена за вказаною адресою в межах Європейської економічної зони. Поповнити рахунок можна в будь-якій з доступних валют:

  • з карток Mastercard, VISA;
  • через віртуальні гаманці Apple та Google;
  • за допомогою Paysafecash або терміналів Planet Cash;
  • банківським переказом на рахунок.

Відразу після поповнення гроші будуть зараховані – і їх можна як зняти, так і використати для розрахунків без готівки. ZEN MasterCard – це зручно, раціонально та вигідно. А дізнатися докладніше про переваги та особливості картки можна на сайті zen.com.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *