<

Гуманітарний проєкт Line-Up:підтримка українців уприфронтових регіонах відфонду PIN-UP Foundation

20:50 | 22.12.2023 / Статті / /
Перегляди
122
/ Коментарі відсутні

Практично із самого початку повномасштабного вторгнення було засновано благодійний фонд Pin-Up Foundation. Зокрема, одним із них є гуманітарний проєкт від Pin Up Foundation Україна, який отримав назву Line-Up. Його основною метою є підтримка та гуманітарна допомога українцям, які мешкають в селах, смт та містах, біля яких йдуть бойові дії за визволення нашої держави від росії.

Дізнатися більше про благодійний фонд Pin-Up Foundation можна на офіційній сторінці у Facebook – https://www.facebook.com/pinupFoundation/, де публікуються останні новини та реалізовані проєкти фонду.

Як благодійний фонд PIN-UP Foundation допомагає українцям в прифронтових регіонах

Line-Up – це гуманітарний проєкт благодійного фонду Pin-Up Foundation, в рамках якого волонтери закуповують та доставляють гуманітарну допомогу мешканцям прифронтових міст та сіл. Цей надважливий проєкт був запущений як відповідь на численні запити від місцевих громад, що зазначали про свою потребу у життєво важливих товарах як продукти, гігієнічні набори, генератори.

Загалом з квітня 2023 року в рамках даного проєкту волонтерами фонду було:

  • здійснено 108 поїздок на деокуповані та наближені до лінії зіткнень території у громади Харківської, Донецької, Луганської областей;
  • доставлено 97 тонн різних товарів першої необхідності: продуктові, побутові, медичні набори, а також дитячі набори, у 71 населений пункт;
  • закрито технічні потреби громад (генератори, старлінки, акумулятори);
  • надано допомогу понад 5 тисячам українців;
  • здійснено рятувальну місію після підриву Каховської ГЕС. Команда забезпечила місцевих жителів товарами першої необхідності, а також протягом тижня надавала допомогу херсонцям, які постраждали через підтоплення

Загалом, вся діяльність Пінап фонду в рамках гуманітарного проєкту Line-Up не лише забезпечує українців необхідною гуманітарною допомогою, а й надає їм надзвичайно цінну моральну підтримку та зміцнює єдність і згуртованість людей в цілому, що допоможе впевнено рухатись до нашої перемоги.

Інші напрямки діяльності фонду PinUp Foundation

Окрім надання гуманітарної допомоги, благодійність Pin Up розповсюджується й на інші важливі напрямки. Зокрема, також слід зазначити такі програми фонду PIN-UP Foundation:

  • допомога дітям, що постраждали від війни, зокрема – їхня евакуація з України до країн Європи з метою реабілітації;
  • закриття запитів від медичних установ, які потребують спеціалізованого обладнання, витратних матеріалів та медикаментів;
  • придбання і доставка товарів першої необхідності для людей з інвалідністю, багатодітних сімей і людей літнього віку;

Надалі фонд Pin Up планує вирішити ще більше важливих питань сьогодення в рамках цих програм. До прикладу, фонд PIN-UP Foundation планує реалізувати програму підтримки спортивної індустрії, а також суттєво масштабувати свою діяльність й в інших сферах. Все це можливо завдяки згуртованій команді Pin Up Foundation, до якої належать найпрофесійніші волонтери.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *