<

EcoFlow DELTA Max 1600 – зарядна станція для домашньої електромережі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:14 | 17.12.2022 / Статті / /
Перегляди
4229
/ коментарі 3

В умовах постійних обстрілів та нестабільності енергосистеми Україна живе останні 2 місяці. Це призвело до аварійних та планових відключень електроенергії, але без неї не може нормально функціонувати найпростіший офіс, велике підприємство, виробничий об’єкт чи домашнє господарство. Необхідно шукати способи розширення резервного харчування і таких способів чимало.

Відмінним рішенням стане продукція EcoFlow. Пропонується до покупки зарядна станція ecoflow delta max на 1612 кВт/год, яку можна легко розширити до показника 5,6 кВт/год. Потрібно лише докупити кілька акумуляторних батарей DELTA Max. Живлення для домашніх пристроїв гарантовано, що дозволить під час чергового відключення почуватися комфортно.

Практичні можливості станції

Зарядка до рівня 80% відновлюється лише за 1 годину. При бажанні прискорити зарядку можна застосовувати змінний струм та інтелектуальні генератори як альтернативу. Змінний струм із сонячних батарей та генератор також відмінно підійде для зарядки.

Активація технології X-Boost EcoFlow DELTA Max забезпечить живлення до 3000 Вт. Як тільки електрика відключилася, можна продовжити тримати включеним холодильник, пральну машинку, комп’ютер та інші види побутової техніки. Функціональна зарядна станція ecoflow створює постійне резервне живлення. Її можна увімкнути за фактом вимкнення мережі або налаштувати автоматичне увімкнення.

Технічні характеристики

Серед основних технічних параметрів необхідно виділити кілька основних моментів:

  • повна зарядка (1,6 години – змінний струм, 16,8 години – автомобільна зарядка 12 В, 4,5-9 годин – сонячні батареї в кількості 4 штук по 110 Вт);
  • збереження потужності на 80% за 500 циклів;
  • системи захисту від перевантажень, низьких температур, низької напруги тощо.
  • виходи USB-A, USB-C та USB-A по дві штуки;
  • підтримка двох акумуляторів DELTA Max Extra Battery.

Попередня оцінка даних параметрів дозволить правильно зробити вибір обладнання та додаткових аксесуарів, щоб облаштувати в будинку систему автономного живлення.

Сила сонця

Підключення зазначеної вище зарядної станції до сонячних панелей потужністю 400 Вт дозволить забезпечити повну автономію та незалежність. Напруга від 11 до 100 В, а підключення за допомогою роз’єму MC4. Незважаючи на відсутність прямих сонячних променів, інтелектуальна система навіть у похмурі дні все одно відстежуватиме точки потужності для підтримки потрібних показників.

Резервне живлення

Інтелектуальний генератор EcoFlow стане чудовим джерелом для резервного живлення. Зарядка станція отримує необхідний заряд від генератора, що працює на дизельному або бензиновому паливі. Він автоматично вмикається, якщо зарядна станція має низький заряд і автоматично вимикається, коли заряд досяг 100%.

Ознайомитись з повним набором обладнання та техніки можна на сайті магазину «Техно Їжак». Представлені детальні характеристики та параметри, особливості та умови експлуатації, а фотографії допоможуть зробити наочний аналіз та вибір пристроїв.




коментарів: 3
  1. Ви серйозно,написали б, що вона коштує як електромобіль і далі можна не читати.Пишіть,щось більш реалне.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *