<

Дропшипінг – ваш шанс розпочати свою справу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:24 | 28.04.2023 / Статті / /
Перегляди
318
/ Коментарі відсутні

Як багато разів ви замислювалися почати нове життя, як заробити купу грошей і жити в достатку? Але щоб втілювати свої мрії мало одних думок, потрібні дії. Якщо ви не хочете обпектися і прогоріти з грошима, потрібно просто піти перевіреним шляхом. Дропшипінг – це популярна тенденція 21 століття. Вже багато українців почали заробляти свої перші гроші саме завдяки дропшипінгу.

Цей варіант бізнесу не вимагає вкладень та оренди складу, вам навіть не доведеться контактувати з постачальником. Одним із найнадійніших варіантів завжди буде AGER – постачальник одягу https://ager.ua/uk/dropshipping/ на умовах дропшипінгу.

Що ж таке дропшипінг?

Дропшипінг – це метод продажу дрібним оптом одягу https://ager.ua/uk/opt-ot-3-edinic/, аксесуарів і не тільки, при якому продавець не має свого складу та фізично не зберігає товари, а працює з постачальниками, які безпосередньо надсилають замовлення покупцю. Тобто продавець виступає в ролі посередника між покупцем та постачальником. При цьому націнку та просування товару в соціальних мережах робите ви самі.

Чому саме Ager?

Ager – це перевірений постачальник якісного чоловічого та жіночого одягу, аксесуарів. У каталозі товарів, що постійно оновлюється, є одяг на всі сезони, випадки та побажання: спортивні костюми, теплі светри, штани, джинси, футболки та багато інших речей. Є безліч переваг, за якими їх обирають серед інших:

  • Велика різноманітність та можливість вибору.
  • Детальні інструкції та підтримка на початку роботи.
  • Надсилання товару з можливістю оплатити його після доставки.
  • Зручний сайт та робочий кабінет.
  • Дотримання всіх термінів та швидка доставка.
  • База файлів для швидкого імпорту товарів на ваш веб-сайт або сторінку.
  • Привабливі ціни.
  • Можливість працювати з дому чи будь-якої точки світу.
  • Гарантія на товари.

     До їх програми дропшипінгу приєдналося вже безліч українців з різних куточків країни, які бажають заробляти та забезпечувати всі свої потреби, чим Ви гірші?

Як почати заробляти з Ager?

Як уже говорилося раніше, дропшипінг – це вигідний бізнес, але щоб досягти в ньому успіху і стабільності потрібно постаратися. Є кілька етапів, які потрібно зробити, перш ніж почати продавати одяг Ager:

  1. Реєстрація на сайті.
  2. Прочитати всі ознайомлювальні статті та інструкції.
  3. Створити сайт, свою сторінку в соцмережах або на торгових майданчиках, тобто місце, де ви виставлятимете товар і спілкуватиметеся з покупцями.
  4. Завантажити з платформи файли з усіма актуальними товарами та цінами.
  5. Почати оформляти та заповнювати сайт товарами.

Ці 5 дій – початок, завдяки якому ви скоро зможете вийти на стабільний дохід. Розвивайтеся та заробляйте разом з Ager!




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *