<

Доглядаємо за губами правильно

21:04 | 17.04.2024 / Статті / /
Перегляди
96
/ Коментарі відсутні

Часто під час підбору доглядової косметики забувають про догляд за губами. А вони так само потребують уваги, як, наприклад, проблемна зона шкіри на лобі.

Ідеальний варіант для догляду — це блиск для губ, що поєднує зволоження й декоративну функцію. Такий засіб пропонує бренд INSTYTUTUM.

Чому важливий догляд за губами?

Шкіра на губах зовсім позбавлена сальних залоз. На відміну від інших ділянок, у неї немає природного захисного бар’єра. В результаті ми отримуємо дискомфортні відчуття, тріскання й візуально неприємну картинку.

Якщо губи не будуть отримувати достатньо зволоження, вони:

  • пересушаться й покриються щільною ороговілою плівкою;
  • будуть непридатні для нанесення помади, особливо матової;
  • покриються тріщинками, що розходяться під час розтягування губ.

Ранки на губах можуть кровоточити, а ще вони є небезпечними. В них можуть потрапити шкідливі мікроорганізми, що потім спричинять запалення. Не ігноруйте мінімальні проблеми на шкірі губ.

Як доглядати за губами?

Основа догляду за губами — зволоження. Варто підібрати засіб, що буде насичувати й зволожувати, пом’якшувати шкіру в чутливій ділянці. Ці задачі бере не себе блиск Fancy Match Lip Gloss від INSTYTUTUM, який має такі особливості:

  • поєднує догляд і мейкап, тож використовувати блиск можна як частину образу;
  • має універсальний відтінок, що підійде будь-кому;
  • наповнює та розгладжує вертикальні лінії;
  • візуально збільшує губи.

Блиск зволожує й живить делікатну ділянку протягом дня. Наносити його вперше необхідно зранку, коли проводите б’юті-рутину. Далі протягом дня можете ще кілька разів використати засіб на губи без макіяжу, аби посилити його дію.

Формула блиску є науково обґрунтованою й безпечною. Косметика містить безпечні компоненти й не тестується на тваринах. У результаті ви отримуєте зволоження, живлення й бездоганне сяйво. Не лякайтеся, якщо відчуєте легке поколювання й тепло. Це нормальна реакція, що супроводжує візуальне збільшення об’єму.

Отже, догляд за губами може бути приємним і привабливим. Не погоджуйтеся на жодні компроміси, а вибирайте якісні косметичні продукти.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *