<

Дерматокосметика La Roche-Posay: оптимальне рішення при атопічному дерматиті у дітей

10:51 | 24.10.2023 / Статті / /
Перегляди
173
/ Коментарі відсутні

Атопічний дерматит (екзема) – досить поширене захворювання шкіри у дітей. Він характеризується запаленням та подразненням, що супроводжується сильним свербінням, яке спричиняє великі незручності і маляті, і його батькам. Компанія La Roche-Posay вже багато років представляє косметику, яка дозволяє подолати атопічний дерматит у дітей. Вона безпечна, делікатна і працює на зволоження та заспокоєння, якого так потребує проблемна шкіра.

Як розпізнати хворобу в малюка

Часто трапляється, що батьки не розпізнають атопічний дерматит, вважаючи причиною дискомфорту дитини інші чинники. Але є кілька ознак, які сигналізують, що варто вдатися до застосування спеціальної дерматокосметики. Серед таких:

  • свербіж, що дратує дитину і змушує її розчісувати шкіру, особливо вночі;
  • почервоніння і подразнення покровів, насамперед в ділянках біля суглобів;
  • суха шкіра з ознаками лущення, яке посилюється в холодну пору року;
  • пухирчасті висипи, помітні ураження шкіри та навіть відкриті рани.

Усі ці симптоми вимагають заспокоєння та зволоження шкіри, які забезпечить застосування продуктів La Roche-Posay. Крім того, при сильних проявах дерматиту варто звернутися до спеціаліста, що проведе повну діагностику і призначить необхідні препарати. 

Допомога при дерматиті від La Roche-Posay

Французький косметичний бренд La Roche-Posay спеціалізується на виробленні дерматологічних засобів для чутливої шкіри, які допоможуть подолати атопічний дерматит у дітей. Особливо корисними в цьому випадку будуть крем Lipikar Baume AP+, м’який гель Lipikar Syndet AP+, термальна вода та ін. Вони допоможуть правильно проводити догляд за шкірою, покращуючи бар’єрну функцію, відновити її, зволожити та зменшити свербіння. 

Важливо відзначити, що вся продукція компанії пройшла перевірку на гіпоалергенність та була протестована на шкірі з високою чутливістю. У склад продуктів бренду входять тільки необхідні компоненти у потрібній для ефективності концентрації. 

Атопічний дерматит у дітей не вважається небезпечним захворюванням, але він спричиняє неабиякий дискомфорт малюку. Для того, щоб швидко заспокоїти та зволожити подразнену шкіру, в пригоді стануть спеціальні косметичні засоби. Дерматокосметика La Roche-Posay допоможе подолати симптоми дерматиту для хорошого самопочуття дитини та спокою батьків. 




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *