<

Чорна п’ятниця в Ашані – грандіозні знижки на побутову техніку та інші товари

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:44 | 16.11.2022 / Статті / /
Перегляди
85
/ Коментарі відсутні

Словосполучення «чорна п’ятниця» у багатьох людей викликає асоціацію з грандіозними розпродажами в Америці. Справді, ця традиція з’явилася США і поступово поширилася у світі. Наша країна також не стала винятком, тому щороку великі мережеві компанії та дрібні роздрібні продавці влаштовують у цей день розпродаж товарів за зниженими цінами.

Чорна П’ятниця в Ашані – це чудова можливість для покупки різних товарів для дому та сім’ї. Широкий асортимент продукції у різних категоріях дозволить знайти все необхідне за найкращими цінами. У нас можна купити настільні плити https://auchan.ua/ua/nastol-nye-plity/ для дому та дачі, а також різну дрібну та велику побутову техніку зі швидкою доставкою в будь-який регіон України.

Як правильно вибрати настільну плитку

Настільна плитка – компактний пристрій, який буде незамінним для приготування їжі на дачі, на орендованій квартирі або в «польових» умовах. На нашому ринку представлений величезний асортимент цієї техніки від провідних українських та зарубіжних виробників.

Щоб правильно вибрати настільну плитку, рекомендується врахувати такі моменти:

  • джерело живлення;
  • кількість конфорок;
  • тип нагрівача;
  • спосіб керування.

Компактні плитки поділяються на дві категорії – газові та електричні. У першому випадку техніка працює від балона з пропан-бутановою сумішшю, а в другому – від звичайної розетки. Електроплитки користуються великою популярністю завдяки низькому навантаженню на мережу. Крім того, вони безпечніші, ніж газові, та не вимагають спеціального підключення.

Кількість конфорок у настільних плиток зазвичай одна чи дві. У першому випадку техніка буде максимально компактною, а в другому більш функціональною.

Від типу нагрівального елемента залежить ефективність роботи пристрою, а також його експлуатаційні якості. Виробники побутової техніки використовують три основні елементи – ТЕН, стрічковий нагрівач типу High Light, а також індукційні котушки. Перший варіант встановлюється на бюджетних моделях. Працює такий нагрівач також не дуже довго. Стрічковий елемент High Light відрізняється підвищеним експлуатаційним ресурсом та швидкістю нагріву. Його встановлюють на більшості склокерамічних панелей. Індукційні плити є найдорожчими, але мають максимальну ефективність. Нагрівання відбувається майже миттєво, при цьому плитка споживає менше електроенергії.

За типом управління виділяють моделі з механікою та електронікою. У першому випадку регулювання потужності конфорки здійснюється за допомогою поворотної рукоятки, а в другому через сенсорну панель. Електронне керування відрізняється високою точністю, а механіка – надійністю. Сенсорна панель є лише на електроплитках зі склокерамічною поверхнею.

Правильно підібрана настільна електроплитка стане чудовим рішенням для маленької кухні, дачі або як резервний варіант на випадок відсутності газу, а знижки в Ашан на Чорну П’ятницю зроблять покупку максимально вигідною.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *