<

Чому брендування футболок працює?

13:10 | 17.04.2024 / Статті / /
Перегляди
96
/ Коментарі відсутні

Бажаєте, щоб про вашу компанію дізналося багато людей? При цьому не готові закладати в бюджет шалені кошти? Ефективний спосіб просунення – брендування футболок.

Замовлення футболок із вашим логотипом або символікою компанії коштує недорого. Натомість ви отримаєте вагомий ефект, не гірший ніж, наприклад, від дорожчої реклами в соціальних мережах.

Як це працює?

Щоб реклама запрацювала, потрібно, щоб якомога більше людей її побачили. Ви можете презентувати футболки всім співробітникам фірми, найкращим клієнтам та бізнес-партнерам. Ви можете розіграти футболку або включити її як заохочення за покупку певних товарів чи оформлення замовлення на певну суму. Варіантів безліч!

Після того як людина отримала якісну та гарну річ, вона безумовно розпочне її носити. Таким чином ваша символіка щодня буде з’являтися на очах у десятків, сотень, тисяч людей. Про вас дізнаються безліч потенційний клієнтів. І вони точно прийдуть до вас за товаром або послугою, якщо почують відповідну пропозицію вже з інших джерел.

Переваги реклами на футболках

Така рекламна пропозиція має низку переваг, зокрема:

  • низька ціна – якщо замовляти оптову партію виробів, то вартість одиниці продукції вийде дійсно мізерною, в порівнянні з ефектом, який ви отримаєте;
  • мобільність – людина в футболці не сидить на місці (як це працює з великими плакатами, наприклад), вона рухається містом, ходить на роботу на прогулянки; таким чином рекламу бачать різні люди в різних місцях;
  • тривалий термін дії – реклама працює, поки футболка носиться, тому дуже важливо, щоб річ була якісною і мала привабливий зовнішній вигляд.

Замовити якісну футболку з чітким і яскравим принтом можна в компанії vip-print. Спеціалісти використовують тільки сучасні технології друку на текстилі та сучасне обладнання. Зображення будь-якої складності буде зроблено професійно, на високому рівні, не зіпсується після багатьох прань і прогулянок під відкритим сонцем.

Відкрийте для себе можливості реклами на футболках. Замовте партію промо товару і ви точно лишитесь задоволені результатом.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *