<

Браслети від «E-pandora» – золоті та срібні на вибір

20:46 | 13.07.2023 / Статті / /
Перегляди
51
/ Коментарі відсутні

Прикраси Pandora давно є оригінальним та приємним доповненням до образу жінки. Комбінування з іншими елементами декору дозволить створити унікальну композицію.

Оцінювати кожен срібний браслет найпростіше в інтернет-магазині «E-pandora», де є велика кількість варіантів на вибір. По кожному з них є опис та фотографії для наочного вибору, а консультанти дадуть допомогу відносно вибору, враховуючи бюджет.

Основою виробництва є стерлінгове срібло 925 проби. Аксесуарів для вибору достатньо, які відрізнятимуться розмірами та додатковим оформленням. Бажано обернути руку стрічкою і додати як запас 2-3 см, що дозволить зробити ідеальний вибір браслета. Будь-який з них можна прикрашати відповідними намистинами від Pandora, щоб додатково підвищити впізнаваність.

Переваги срібних браслетів

Це придатні та універсальні прикраси завдяки наступним особливостям та перевагам:

  • елегантний зовнішній вигляд, що робить браслет універсальним під будь-яке вбрання;
  • матеріал міцний та довговічний, відповідно прикраса прослужить не один десяток років;
  • відмінний подарунок для близької людини, що підходить до того чи іншого образу;
  • доступне доповнення підвісками, намистинами та кліпсами, при цьому зовнішній вигляд лише покращується.

Срібло 925 проби є досить міцним та стабільним при різних впливах. Воно стійке до корозійних процесів та деформації внаслідок механічного впливу. Протягом тривалого часу зберігається зовнішній вигляд та колір без необхідності проводити чистку.

Універсальний колір робить срібний браслет відповідним під численні вбрання та образи. Додатково є можливість купити золотий браслет, щоб використовувати його під час урочистостей. Виробник Pandora пропонує багато варіацій виконання за рахунок універсальності срібла. Він чудово поєднується з камінням, перлами та іншими елементами декору.

Різновиди браслетів

Дизайнери бренду Pandora пропонують усілякі рішення, що базуються як на певній тематиці, так і на запитах більшості покупців. Сьогодні на вибір надаються такі варіації браслетів:

  • Ланцюгові. Стандартне рішення з оригінальним плетінням, що доповнюється вишуканими вставками;
  • Великі ланки. Ланцюжок має великі ланки, що є оригінальним доповненням для статусних людей;
  • Відкриті. Жорстка конструкція додає елегантності, а доповненням є намистини;
  • Слайдери. Є можливість регулювати довжину без залучення майстрів;
  • Шкіряні. Виділяють одинарні та подвійні моделі, а основою є шнурок;
  • Сітчасті. У виробництві таких браслетів застосовується методика сітківки.

У магазині «E-pandora» є, що вибрати з великого асортименту. Наочний вибір забезпечать фотографії кожного браслета з різних ракурсів. Асортимент досить часто доповнюється новими пропозиціями від виробника напряму.

Золоті браслети

Особливий різновид прикраси, що поділяється на такі категорії:

  • Pandora Moments. В основі використовується металевий шнур, що доповнюється оригінальною застібкою. Найчастіше виробник використовує застібки у вигляді серця або будь-якої іншої лаконічної форми. Приємним доповненням буде кілька намистин;
  • Pandora Signature. Дизайн стриманий, а на оздобленні є логотип виробника. Це ідеальний варіант на всі випадки: ресторан, вечірка, подорож або прогулянка;
  • Disney x Pandora. Колекція представлена у форматі прикрас головних героїв всесвіту Disney.

Також є велика кількість інших браслетів із золота, які відрізняються концепцією та тематикою. Це дозволить зробити вибір на всі випадки життя, гарантуючи також виконання певного образу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *