<

Baccarat – ідеальний кришталь на особливі приводи

14:15 | 1.01.2024 / Статті / /
Перегляди
85
/ Коментарі відсутні

Історія французького бренду Baccarat налічує понад 250 років, що дозволило за цей час довести багато категорій продукції до ідеалу. Це одна з перших невеликих мануфактур, яка почала постачати кришталь по всій Європі, пропонуючи ексклюзивні та оригінальні рішення у різному виконанні. Про високу якість заговорили майже одразу завдяки особливим технологіям виробництва. 

Огранювання виробів ювелірна, висока точність обробки повторює всі вигини та форми, а все це доповнюється сліпучим сяйвом кришталю. Кожен може вироби Baccarat купити та допомогу у цій справі запропонує інтернет-магазин «Empire Hall». Тут є безліч категорій виробів, детальні фотографії, опис кожної товарної позиції та багато іншого.

Різновиди виробів Baccarat

Бренд пропонує ексклюзивні речі, що використовуються як у декорі, так і в практичних умовах:

  1. Посуд. Виготовляється з порцеляни, фаянсу, кришталю, сталі та срібла. Товар випускається в обмеженій кількості, тому багато предметів з часом є частиною колекцій. На вибір є персональні тарілки, чайні та кавові сервізи, предмети сервіровки, посуд для приготування та столові прилади;
  2. Декор. Архітектурні, мальовничі та скульптурні предмети декорування, що встановлюються на стіну, стіл, підлогу або стелю;
  3. Подарунки. Ексклюзивні предмети, включаючи попільнички, графини для віскі, свічники, набори для дегустацій, статуетки та багато іншого.

Також колекції Baccarat включають оригінальні люстри і світильники, прикраси, рамки для фото, флакони для парфумів і посуд для приготування.

Які б вироби не випускалися під брендом Baccarat, всі вони мають завершену композицію, гарні та естетичні форми, а також доповнюються яскравим блиском. Деякі вироби мають настільки унікальне ювелірне огранювання, що можуть скласти конкуренцію ювелірним виробам від багатьох відомих виробників.

Де придбати вироби від Baccarat?

Великий асортимент пропозицій представлений в інтернет-магазині «Empire Hall». Тут зібрані найяскравіші та найексклюзивніші товарні позиції, причому не тільки від Baccarat, а й інших відомих виробників. Багато хто з них також має багатовікову історію і створює свої шедеври за канонами попередників.

Діє кілька способів оплати та доставки. При доставці до різних міст кожен куплений товар надійно упаковується і захищається від зовнішніх впливів. Бажаючі можуть придбати подарункові сертифікати та зробити своїм друзям, близьким та рідним оригінальний подарунок із можливістю доторкнутися до прекрасного.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *