<

Англійська мова в школі JustSchool – різноманітність курсів та безкоштовний тест

14:35 | 19.02.2024 / Статті / /
Перегляди
67
/ Коментарі відсутні

Вивчення англійської мови ніколи не припинятиметься, адже це багатогранний інструмент, що дозволяє щоразу дізнатися щось нове. Якість навчання залежить від бажання, викладачів та форми, тому потрібно з усім цим визначитися та бути готовим. Все починається зі школи, але якщо надалі поточного рівня знань недостатньо, тоді можна звернутися до спеціалізованих місць.

Одним із таких місць є школа JustSchool, де є велика кількість уроків англійської мови, які підбираються під кожного конкретного учня. Тут заздалегідь можна пройти тест на рівень англійської мови, після чого на його основі буде підібраний необхідний урок. Ефективність навчання підтверджується інтерактивними уроками та сучасним підходом.

Особливості онлайн-тесту

Це важливий інструмент перед початком навчання, щоб підібрати найбільш ефективну програму під рівень знань та завдання. Подано 40 завдань, на які потрібно відповісти за 20 хвилин. Перевіряється рівень від А1 до С2. Формат уроків може бути різним:

  1. Розмова із викладачем. Формат реального спілкування, що дозволить дізнатися, наскільки учень добре володіє англійською та як він вимовляє певні слова;
  2. Проходження анкети. У ній потенційний учень побачить різні питання з відповідями, і йому потрібно вибрати правильний варіант на його думку. Після надсилання анкети менеджер або викладач школи зв’яжеться з учнем;
  3. Інтерактивний автоматичний тест. Найкращий та зручний варіант. Перевіряється автоматично відразу після проходження, тест дуже схожий на попередній метод анкетування.

Надалі залишається лише розпочати навчання та намагатися робити все для отримання позитивних результатів. Всі уроки англійської мови детально опрацьовані, представлені на єдиному інформаційному майданчику, де крім уроків є довідкові матеріали, доступ до розмовних клубів та багато іншого. Усе це позитивно впливає ефективність отримання знань.

Напрями курсів

У школі JustSchool підготовлено різну кількість курсів та напрямків для навчання. Є дитячі програми для дошкільнят від 4 до 5 років, дітей та підлітків віком від 6 до 17 років. Окремо виділяють англійську мову для дорослих людей, компаній та мандрівників. Додатково є спеціальні курси, що дозволяють максимально ефективно підготуватися до складання іспитів.

Саме тестування як перший формат навчання дозволить дізнатися про поточний рівень та знайти оптимальний курс. За бажання можна вибрати кілька напрямів чи вказати один блок інформації, коли учень відчуває, що не до кінця розуміється на певній темі.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *