<

Айфон б/у: переваги та особливості купівлі

11:10 | 9.02.2024 / Статті / /
Перегляди
104
/ Коментарі відсутні

Про переваги айфонів можна говорити до нескінченності. Зовнішня привабливість, наявність власної операційної системи, наповненої корисними додатками та фірмовими фішками, безпека, сумісність з іншими пристроями, висока автономність роботи – все це робить пристрої Apple дійсно унікальним продуктом.

Головний мінус, мабуть, один – це ціна. Її складно назвати доступною для більшості споживачів. Але це зовсім не означає, що від думки про бажаний девайс потрібно відмовитися. Купити вживані айфони на https://storeinua.com/ua/apple-all-uk/apple-bu можна не обов’язково за «всі гроші світу».

Не новий – не означає «поганий»

Переваги такого рішення очевидні. Основна з них – це економія грошей. Навіть торішні моделі з топовими характеристиками можна придбати з хорошою знижкою. А якщо поставити собі за мету, то купити iPhone б/у вдасться, заплативши 60-70% вартості нового. Залишиться лише надіти зверху чохол, приклеїти захисне скло – і придбання матиме вигляд немов із магазину. Найдешевшими вважаються більш ранні моделі. Наприклад, айфон 12 б/у, купити який можна вельми недорого та у відмінному стані. Це дуже привабливий варіант для тих, хто не ганяється за флагманськими моделями.

Серед інших переваг купівлі айфонів б/у слід зазначити:

  • широкий вибір пристроїв. Щороку виробник випускає нову лінійку, в якій представлено кілька айфонів. Моделі торішньої колекції переходять у розряд «старих» й поповнюють ряди своїх попередників. Серед цього розмаїття можна легко вибрати варіант з потрібними характеристиками, обсягом пам’яті та в будь-якому кольорі;
  • довговічність. Компанія робить свою техніку на совість. Навіть вживані гаджети при нормальному поводженні здатні працювати довгий час. Крім того, більшість сучасних моделей можна оновити до останньої версії прошивки iOS. Це дасть змогу користуватися всіма перевагами та фішками, які є в нових пристроях;
  • мінімум неприємних несподіванок. Нові моделі часто є «темними конячками». За окремими характеристиками вони можуть нічим не відрізнятися від своїх попередників, а іноді – навіть поступатися їм. Зрозуміти, наскільки новинка виправдовуватиме очікування, і з якими складнощами доведеться зіткнутися в процесі експлуатації, дуже складно. Про вживану модель можна дізнатися на численних форумах і в соцмережах. Це допоможе зробити правильний вибір.

Однак людям властиво сумніватися. Ті, хто ніколи не купував вживаний телефон, можуть ставитися до подібного наміру з побоюванням. Їх лякає, що пристрій може виявитися не робочим, із заблокованою сімкою, в неналежній комплектації або навіть краденим. І в разі, якщо після купівлі щось піде не так, незрозуміло, куди слід звертатися з приводу сервісного обслуговування або розв’язання іншої проблеми. Насправді все просто.

Безпечна купівля в спеціалізованому магазині

Купувати айфони, що були у вжитку, слід не з рук, а у спеціалізованих магазинах. Уся техніка, яка реалізується в них, проходить ретельну перевірку, тому жодних несподіванок не буде. Айфон буде гарантовано робочим. За необхідності фахівці допоможуть з його налаштуванням і перенесенням даних, підберуть потрібні аксесуари. Сюди ж можна буде звернутися і з приводу сервісного обслуговування.

Сумніватися точно не варто. Купівля iPhone б/у – це вигідне і цілком виправдане рішення. І якщо діяти правильно – задоволення від використання техніки Apple буде гарантовано.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *