<

Айфон 14 Плюс: поєднання потужності та актуальних мультимедійних функцій

12:21 | 2.02.2024 / Статті / /
Перегляди
124
/ Коментарі відсутні

Смартфон Епл — мрія для багатьох. Новенький п’ятнадцятий коштує чимало. Трохи нижча ціна та гідні уваги функції — у моделей чотирнадцятого покоління. Родзинка лінійки — легендарний камбек Айфона з префіксом Плюс. Це вдале поєднання великого екрана та топових мультимедійних функцій. Діагональ становить 6,7 дюйма, а щільність пікселів та роздільна здатність — майже така сама, як у флагманського Про Макса. 

Зовні iPhone 14 Плюс справжній красень. Його рамка виготовлена з аерокосмічного алюмінію та ідеально плоска, тому забезпечує надійну «посадку» в руці. Скляна задня панель не ковзає, ризик падіння знижено. Кольори — на будь-який смак:

  • Небесно-блакитний, 
  • романтичний пурпуровий,
  • сонячний жовтий,
  • глибокий відтінок півночі,
  • перламутрове зоряне сяйво,
  • благодійний червоний.

Верхню частину екрана прикрашає виріз-моноброва. І це своєрідний ексклюзив, адже у новіших Айфонів її місце займає динамічний острівець, який спрощує керування та доступ до деяких функцій. Цілком можливо, що у класичному форматі «гривка» вже ніколи не повернеться. 

Сфера експлуатації

Великий Айфон може бути як звичайною «дзвонилкою», так і інструментом для розв’язання креативних задач. Завдяки особливостям конструкції (зокрема — солідним габаритам) він підходить:

  • Для роботи у текстових та табличних редакторах. Щоб вводити інформацію, можна застосовувати віртуальну (екранну) клавіатуру або електронне перо.
  • Перегляду фільмів. Крім чудової картинки смартфон видає ще й об’ємний, чистий звук. 
  • Проходження ігор. Дисплея вистачає для популярних мобільних відеоігор зі складною графікою.
  • Редагування зображень. Що більше корисного екранного простору, то легше працювати в фоторедакторах. 

Переваги iPhone 14 Plus

Особлива мотивація для купівлі Айфона зі збільшеним екраном не потрібна. Він закохує в себе навіть без вагомих аргументів. Втім, переваг у девайса чимало:

  1. Приналежність до екосистеми Епл. Зі смартфоном можна синхронізувати розумний годинник, ноутбук, Смартколонку чи доступний за посиланням https://www.moyo.ua/tablet_el_knigi/tablet/apple/ планшет Apple iPad. 
  2. До 26 годин автономної роботи. Можна безперервно відтворювати відео впродовж доби. А музику — до 100 годин поспіль.
  3. Дві сім-карти. Фізичну сімку доповнює віртуальна e-sim, вбудована у материнську плату.
  4. Декілька варіантів пам’яті. Від 128 гігабайтів до 512. 
  5. Якісний багатоядерний процесор. В Епл A15 їх всього 6: для складних обчислювальних задач — 2, а для ефективності у повсякденних справах — 4. 
  6. Гнучкі можливості знімання. Основна камера подвійна, з ультра ширококутним додатковим об’єктивом. Підтримує нічний режим, фотографічні стилі та 6 варіантів портретного освітлення.

Купити Айфон 14 Плюс у 2024 році варто, якщо потрібна модель не за всі гроші світу та з гарними перспективами. Найближчим часом Apple не планує припиняти програмну підтримку «чотирнадцяток», тож актуальність не викликає жодних сумнівів.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *