<

Адвокат з аліментів – ідеальний помічник сучасної жінки

10:17 | 22.07.2023 / Статті / /
Перегляди
58
/ Коментарі відсутні

Бувають життєві обставини, коли чоловік відмовляється від своїх зобов’язань і не виплачує гроші для догляду за дитиною, її виховання та створення комфортного життя.

Жінка змушена сама все робити, але згідно із законом вона має повне право на отримання аліментів. У цьому випадку потрібно змусити чоловіка виплачувати гроші, а жінці допомогу надасть професійні адвокати, які доведе правоту жінки та її дитини.

«Одеський центр сімейного права» пропонує свої послуги у напрямку стягнення аліментів. Жінки отримують детальну юридичну підтримку, а також комплексний супровід у суді. Кожен адвокат з аліментів також допоможе укласти угоду ще до суду, якщо батько дитини готовий взяти на себе всі законні зобов’язання. Наразі адвокати мають в активі понад 850 виграних справ у суді.

Особливості допомоги адвокатів

Дії професійних юристів спрямовані на детальне вивчення справи, щоб була можливість у результаті зібрати доказову базу та детально розглянути суперечку, ґрунтуючись на законодавстві. Крім того, клієнти можуть розраховувати на кілька результатів залежно від поставленого завдання:

  • стягнення аліментів фіксованої суми або у відсотках;
  • збільшення чи зменшення розміру аліментів;
  • стягнення плати з чоловіка, який перебуває за кордоном;
  • стягнення додаткових платежів за гармонійний розвиток дитини;
  • звільнення від обов’язків утримувати дитину.

Крайній спосіб стягнути плату – звернення до суду. Юристи беруть на себе всю паперову роботу та готують позов відповідного формату. Оптимальний варіант – це укладання договору між подружжям до суду. Адвокати підготують угоду та сформують перелік вимог на основі чинного законодавства.

Чому обирають «Одеський центр сімейного права»?

Завдяки великому досвіду юристи можуть розплутати навіть унікальну та незвичайну справу, до того ж вони розуміються на всіх хитрих статтях законодавства. Великий відсоток виграних справ є головним доказом якості та надійності у роботі. До того ж у кожному випадку формується індивідуальний підхід, і робота не буде проводитися за стандартними шаблонами.

Лояльні ціни на всі види послуг гарантують доступність обслуговування для багатьох жінок, які зіткнулися з життєвими проблемами подібного характеру. Гарантується конфіденційність з усіх питань, тому не варто перейматися розголошенням інформації. При необхідності підписуються договори щодо юридичної підтримки.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *