<

У Володимирі тривають заняття з підготовки до національного спротиву

22:08 | 18.09.2024 / Володимир / , /
Перегляди
187
/ Коментарі відсутні

18-го вересня у Володимирі відбулось чергове заняття за програмою підготовки до національного спротиву, до опанування якої активно включились працівники органів місцевого самоврядування.

Про це повідомлять на сайті міста.

Сьогодні додалось нових учасників, тож інструктори комунального підприємства “Володимир-Волинський центр підготовки ТРО” Володимирського району вкотре повернулись до викладення азів програми, але навіть на таких заняттях завжди можна навчитись чомусь новому.

Працювали зі зброєю, напрацьовували навички накладення турнікетів, вчились зупиняти кровотечу з рани на шиї, накладаючи тугу бинтову пов’язку, користуватись ношами і правильно транспортувати пораненого.

Вивчали теоретичні основи методики планування бою TLP з урахуванням місцевості, розташування противника, наявних у розпорядженні ресурсів тощо.

Команда отримала завдання дістатися пораненого, забезпечивши прикриття евакуаційній групі. Пройшли усі етапи – від призначення командира операції до успішного її виконання. Принагідно інструктори порадили кожному придумати собі позивний – у надзвичайній ситуації наявність специфічних коротких назвиськ відчутно спрощує комунікацію.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Вересня, Четвер