<

Аби більше не підтоплювало будинки, у Поромові почистили сільський меліоративний канал

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:17 | 7.09.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
414
/ Коментарі відсутні

У селі Поромів очистили та оновили місцевий меліоративний канал. Для цього із бюджету Поромівської громади виділили 20 тисяч гривень. Долучились і місцеві фермери.

Про це БУГу розповів голова громади Олег Савчук. За його словами, ця проблема турбувала мешканців села більше 10 років. Через це навіть підтоплювало будинки на одній із вулиць. Коли розкопали труби, виявилося, що вони повністю забиті землею й замулені.

“Ситуація вже була критичною, бо підтоплювалися місцеві будинки, а в деяких з них вже навіть почав фундемент руйнуватися. Тому цю проблему потрібно було вирішувати. На очищення цього рову на сесії депутати виділили 20 тисяч гривень.

Трактор два дні працював. А до вивезення відходів і мулу долучилися місцеві фермери. Там є дві труби по 8 метрів і в діаметрі біля одного метра, то вони були повністю забиті землею й замулені. То наші хлопці прочищали їх лопатами”, – зазначив очільник громади.

Також Олег Савчук повідомив, що додатково закупили дві машини щебеню і на тому місці, де викопували рів для очистки меліоративної системи, зроблять тротуарну доріжку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

30 Квітня, Вівторок
29 Квітня, Понеділок