<

Красуня БУГу: менеджерка у мережі закладів харчування Анна Сініцька з Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:51 | 8.06.2022 / Нововолинськ, Таблоїд / /
Перегляди
6025
/ Коментарі відсутні

Рубрика красуня БУГу знайомить читачів із 22-річною Анною Сініцькою з Нововолинська.

Анна працює менеджером у мережі закладів Family cafe. Про себе вона розповідає, що з дитинства обожнює танці. Хореографія переросла для неї у щось більше, чим просто хобі. Все почалось з того, що у 6-ть років її мама привела в Палац культури. І майже 12-ть років Анна там «прожила».

Під час навчання у Києві Анна продовжила улюблену справу, відвідувала різні класні майстер-класи від хореографів, навчалась у TopOne та Myway і вже надалі була хореографом свого факультету. Але, на жаль, довелося змінити вид діяльності. Ми дорослішаємо і вибираємо інші пріоритети, говорить Анна.

Дівчина любить активний відпочинок, але через свій насичений графік, увесь вільний час вона намагається приділити тренуванням.

«Для мене це як окремий вид мистецтва, місце відпочинку від усього, а люди, які працюють у сфері обслуговування, як ніхто мене зрозуміють», – каже Анна.

«Step to step» – один із принципів у житті красуні, який допомагає йти далі впевнено до своїх цілей, переступати та ніколи не обертатись назад. Не зупинятись на досягнутому та завжди з неможливого робити можливе.

«Трішки сліз, невдач та з гордо піднятою головою кайфувати від цього життя».

Кожній дівчині Анна радить любити себе, самовдосконалюватись, мріяти, адже дівчаткам це так притаманно: «Вірю, що кожна мрія над якою ти будеш наполегливо працювати – обов’язково здійсниться! Повір».

Світлини красуні з її інстаграм-сторінки:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер