<

Звернення до керівництва партії “Самопоміч” щодо тиску на журналістів інтернет-видання “БУГ”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:59 | 16.02.2016 / Новини / /
Перегляди
24
/ коментарів 27

Дії депутатів політичної партії “Об’єднання “Самопоміч” спонукають відкрито заявити про тиск, який чиниться на інтернет-видання “БУГ”.

Депутати Волинської облради Костянтин Зінкевич та Олексій Панасюк, що представляють Володимир-Волинський, вдаються до неприхованих погроз на адресу журналістів інтернет-видання “БУГ”. Безпідставні звинувачення на адресу журналістів з уст депутатів сприймаємо як спробу відвертого тиску на незалежне інтернет-видання, що піднімає гострі і важливі теми.

Останнім став інцидент 14-го лютого у парку “Слов’янський” міста Володимира-Волинського. Під час благодійної ярмарки дев’ятнадцятирічна журналіст “БУГу” Наталія Тарковська мала неприємну розмову з депутатом від “Самопомочі” Костянтином Зінкевичем, в якій депутат побажав їй змінити роботу. Після того у Фейсбуці журналіст отримала повідомлення з погрозами від невідомого користувача – їй пишуть образи і дають “останні попередження”.

Подібних випадків було декілька. Для прикладу 7-го вересня 2015 року під час зустрічі трудового колективу ПТМ «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» з депутатом “Самопомочі” Левом Підлісецьким ті ж депутати погрожували журналістці Наталії Пашкетник. Олексій Панасюк, намагаючись висловити претензії, шарпав за одяг журналіста.

Неприємний випадок стався під час місцевих виборів у жовтні 2015-го року. А саме після чергового засідання Територіальної виборчої комісії Костянтин Зінкевич в грубій формі звернувся до журналіста Дарії Поддубецької. Стверджував, що вона не журналіст і ніколи ним не стане, якщо працюватиме у виданні “БУГ”. Спроби журналіста нормально поспілкуватися були марними, адже пан Костянтин пропонував спочатку звільнитися із видання, а тоді розмовляти. Свідками цієї розмови були всі присутні члени територіально-виборчої комісії та кілька представників політичних партій.

Журналістам “БУГу”, які вільно висловлюють свою думку, постійно нагадують, як їм не пощастило працювати у такому медіа та пропонують допомогти працевлаштуватися в іншому місці.

Звертаємося до керівництва партії “Об’єднання Самопоміч” з проханням вплинути на однопартійців, враховуючи ситуацію, що склалася.

Редакція “БУГу”  вимагає у депутатів Волинської обласної ради Зінкевича і Панасюка припинити свої необдумані дії та попросити вибачення у колективу. У випадку повторення подібних інцидентів редакція звертатиметься до правоохоронних органів.




коментарів: 27
  1. ви журналісти чи нитики? якщо є порушення прав журналістів то звертайтесь в поліцію з відповідною заявою, а нема так не нийте. Будьте мужиками, йопта!!!!

    • Ви пропонуєте “бути мужиками” жінкам? Де Ви хоч одного мужика в тексті зустріли?

      • Шановна пані Галина, не треба сприймати мої останні слова буквально. Хоча, якщо сприймати їх буквально то теперішня медицина творить дива і жінок чоловіками може зробити

          • Вій, підніми повіки і злітай в Таїланд)

          • якщо хтось з нас двох больний так це Ви і, до речі, ми з Вами на “ти” не переходили, коров разом не пасли і за одним столом не сиділи, так що шановний Вій зберігайте субординацію. Якщо люди сприймають все буквально і не розуміють що таке “будь мужиком” мені Вас дуже шкода

          • дЕбільне.

            лишіть координати – я Вам книжку подарую. Як захочете – то навіть з картинками)

          • 1. Слово “йопта” використовувати в речені не завжди доречно.
            2. Якщо Ви не розумієте вислову “будь мужиком” і сприймаєте його буквально то як Вам пояснити що це означає?

      • Харків – Гепа і Допа. Володимир-Вол – Зіня і Панас. Де-факто – бандюган і контрабандист. Злодюга Панас вклав бабки в Костю і тепер прикривається “священною коровою”. А хто скаже чиї це ‘бабки’?
        Отака х..ня малята)

  2. Хтось постійно писав що треба не в неті писати про порушення, а йти в мілыцію. А тепер самі фігню пишете))))

  3. Якшо мужикі в рівні вибирають собі молодих дівчат і таким чином самостверджуються на іх фоні ображаючи іх то це не мужикі а мудакі!!!!!!!!!!

  4. Зіня недалекоглядний!
    Він не вміє поводити себе з людьми нормально, начепив маску волонтера і гребе лопатою більше як бачить

  5. Самопоміч дискредитувала себе.
    Перешлю цю новину Андрію Садовому, хай порадується.

  6. Кстаті чув шо в Нововолинську теж своїх “умних” хватає тіпа руслана соловйова який тоже то сплєтнями занімається то тоже собі позводяє жінок принижувати. Понабирали йтм і гній і болото в ту партіяю жалко шо зразу не видно ху із ху а тільки з часом. Нафіг всіх одну вусенко клонувати і по районах розсадити влна ніби нармальна жінка і лишнього собі не дозволяє … поки що

  7. йой, та не робіть з себе таких сурьйозних акул пера, шановні бугівці! а то, шо Зінкевич хітрозроблений мудак – споріть не стану.

  8. Бугівці пропоную вам озброїтись відеокамерами точно так як це роблять журналісти інтернет видання =дорожній контроль= тоді ніяких претензій зі сторони депутатів не буде

    • Якщо вони ходитимуть з камерами, то прийдеться поводитись по-іншому) або їм самим боком вилізе. Буг ніколи не працюватиме прозоро і відкрито, вони самі тих камер бояться))

  9. Партія,Самопоміч, ви поводитесь як шпана позорна,хто простягае руки до дівчат-журналістів.В вас діе принцип хто сильніший той і прав.Якщо партія,Самопоміч,не вибачиться перед ,БУГОМ, то ви не бажаете стати людьми,а залишитесь не воспітанним гнилим бидлом.Подумайте над своіми діями і постарайтесь насамперед стати і головне залишитись людьми,не мае різниці чи то журналіст,чи людина при владі.Будете робити зло,то зло і до вас вернеться,ви і самі це добре знаете.Покі іще не пізно.

  10. Якщо Буг і на далі будете мовчати то скоро Льопа і Зіня вам виставить предяву. Вони вже давно мають на Вас зуба, будьте уважі!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа
23 Квітня, Вівторок