<

Жінка дізналася про зраду бойфренда завдяки доставці їжі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
00:14 | 4.07.2018 / Новини /
Перегляди
1
/ 1 коментар

Мешканка США на ім’я Кайла розповіла на своїй Twitter-сторінці про дивний випадок, який стався з нею і її бойфрендом.

Про зраду коханого вона дізналася після замовлення доставки їжі.

Дівчина розповіла, що була в розлуці з коханим, який на той час готувався до складання випускних іспитів у коледжі. Щоб зробити приємне своєму бойфренду, Кайла вирішила замовити йому вечерю з доставкою додому.

Перед замовленням вона уточнила, чи збирається чоловік бути вдома, і той відповів, що має намір подрімати. Через якийсь час Кайла подзвонила йому і звернулася зі словами: “Агов, до тебе їде їжа. Будь ласкавий, дай на чай”.

Пізніше з дівчиною зідзвонився кур’єр з тієї ж служби доставки. Кайла подумала, що виникли проблеми з оплатою, однак помилилася.

Чоловік уточнив, чи дійсно цей чоловік є її хлопцем і чи вони живуть у різних містах. Отримавши позитивну відповідь він сказав: “Слухайте, ми зазвичай цього не робимо, але я думаю, ви хотіли б знати. Коли ми підійшли до будинку вашого бойфренда, ми побачили, що відбувається в його житлі. Він був на дивані в самих трусах, а на ньому була гола жінка”.

Кайла подякувала співробітнику служби доставки їжі за чесність і дивовижний сервіс. Її пост, зрештою, став вірусним, набравши тисячі лайків від користувачів з усього світу.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа