<

Займались вирубкою деревини, зберігали зброю, причетні до грабежів: виявили осіб, які вчинили серію злочинів, зокрема й на Волині

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:10 | 30.11.2020 / Новини / , /
Перегляди
55
/ Коментарі відсутні

28-го листопада поліцейські за силової підтримки управління КОРД затримали осіб, причетних до вчинення ряду злочинів на території Волині та сусідніх областей. Усі вони – жителі Рівненщини.

Про це повідомляє поліція Волині.

За місцем їх проживання того ж дня провели санкціоновані обшуки. Знайдено та вилучено газові балони «Терен-4М», предмети, схожі на автоматичну зброю АКС із знищеним маркувальним позначенням, пістолет з ознаками переробки, понад 200 набоїв калібру 7,62 мм та 5,6 мм, а також мобільні телефони, гроші, термінали й транспортні засоби, які могли використовуватись у протиправній діяльності осіб.

 В одного з підозрюваних виявили і вилучили також автомобіль марки «DAF» з 19 колодами дуба без належних документів.  

Відомості внесені в ЄРДР за ч.1 ст.263 Кримінального Кодексу України (носіння, зберігання, придбання, передача чи збут вогнепальної зброї (крім гладкоствольної мисливської), бойових припасів, вибухових речовин або вибухових пристроїв без передбаченого законом дозволу). 

Один з чоловіків затриманий в порядку ст.208 КПК України. 

Також ці громадяни перевіряються на причетність до вчинення ряду інших кримінальних правопорушень на території Волинської, Тернопільської та Житомирської областей, відповідальність за які передбачена ст.246 ККУ (йдеться про незаконну порубку або незаконне перевезення, зберігання, збут лісу), ст.186 ККУ (грабіж, що завдав значної шкоди потерпілому), ст.14 ККУ (готування до злочину).

Вирішується питання про оголошення підозри причетним особам.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок