<

За мітинг проти мера Нововолинська Віталіка оштрафувала адмінкомісія виконкому

Цей запис опубліковано більш як рік тому
07:13 | 29.09.2018 / Новини / /
Перегляди
71
/ коментарів 7

28-го вересня адмінкомісія виконавчого комітету Нововолинської міської ради призначила штраф організатору мітингу проти мера міста.

У виконкомі відбулося засідання адмінкомісії, де розглянули справу Віталія Грабовського, який влаштував під будівлею Нововолинської міської ради мітинг проти міського голови Віктора Сапожнікова, – повідомляє Нововолинськ.com.ua

Із 11 членів комісії були присутніми 7. Комісія призначила максимальний штраф 1360 гривень за статтею 152 «Порушення державних стандартів, норм і правил у сфері благоустрою населених пунктів». Шестеро членів комісії проголосували «за», один утримався.

Нагадаємо, 15-го вересня, у суботу, під будівлею Нововолинської міської ради два брати влаштували так званий мітинг проти міського голови. Під міськрадою підпалили шини та кричали: «Ганьба!», « Відставку мера!». На місце виїхали рятувальники, які загасили вогонь.

Поліція оформила протокол та передала на розгляд адмінкомісії.




коментарів: 7
  1. А скільки штрафів буде за Волиньвугілля? Непогано наповните бюджет. Чи у нас закони писані не для всіх?!

    • Шахтарі змушені були палити шини, вимагаючи своїх зароблених важкою працею грошей тільки тому, що інші методи страйку вже не приносили ніякого результату. До речі свій страйк вони проводили на території об’єднання Волинь вугілля яке утримується за їх же рахунок,тому ніякої шкоди місту вони не заподіяли.

  2. Того віталіка вже давно пора ізолювати від суспільства! Він робить людям дуже багато шкоди.

  3. Ні за що оштрафували людину. Невже поліції та членам адмінкомісії не зрозуміло, що В. Сапожнікову давно пора на спокій? Невже вони цього не знають і вважають, що він здатний ще не на одну каденцію?? Підлизнули, кажете, стародавню д*пу? Який сором!

  4. Віталік Г.— це ходяча шкода нашогоміста.Постійно п’яний,кричить,дебоширить,пристає до людей.Ніби більше немає про кого написати.Знайшли активіста за бутилку!Правильно зробили,що оштрафували,але я сумніваюсь,що він той штраф буде платити,отже бюджетик не наповниться.

  5. Віталік Г.— це ходяча шкода нашого міста.Постійно п’яний,кричить,дебоширить,пристає до людей.Ніби більше немає про кого написати?Знайшли, активіста, за бутилку!Правильно зробили,що оштрафували,але я сумніваюсь,що він той штраф буде платити,отже бюджетик не наповниться.

  6. аж шкода бандеро-комсомольця… уявляю, як він мучаеться… погана медицина, шо тут зробиш…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок