<

Волинський срібний призер «Голосу Діти» записав кавер на італійський хіт

Цей запис опубліковано більш як рік тому
05:56 | 7.05.2020 / Новини / /
Перегляди
93
/ Коментарі відсутні

Троє учасників п’ятого проєкту «Голос. Діти» переспівали українською мовою хіт італійського тріо «ll Lovo». Серед них – срібний призер проєкту Ярослав Карпук зі Старої Вижівки.

Про це повідомляє район.Стара Вижівка.

У 2015 році з цією піснею італійці посіли третє місце на “Євробаченні” у Відні і мають свою армію прихильників в Україні. Хлопці особисто відреагували на україномовну кавер-версію свого суперхіта “Grande Amore”. Вони почули виконання пісні від українських дітей і готові співати з ними на одній сцені.

Ярослав Карпук, Дарія Бугайчук та Олександр Балабан записали кавер ще до карантину. Автор тексту – Олександр Леоненко. А кліп довелося створювати вже в домашніх умовах.

“Любов – це найвища, найпрекрасніша чеснота, велике кохання. У нашій версії пісні сказано, що любити – це ділити разом радість та біль”, – розповів у сюжеті ТСН старовижівчанин.

Незабаром тріо планує записати ще один хіт. Тренери “Голосу” також поділилися своїми враженнями від кавера.

“Хлопці зазначили, що вони у захваті від кавера, а також запросили всю команду, яка працювала над цією роботою, на особисту зустріч для близького знайомства. Вся наша команда була запрошена на наступний сольний концерт “Il Volo” в Україні, а виконавцям кавера запропонували виступити на одній сцені з “Il Volo”, заспівати разом. Це просто щось неймовірне, ми всі нереально щасливі!” – написав автор україномовного кавера Олександр Леоненко.

https://www.facebook.com/songwriter13/posts/2909335312520842




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер