<

Залишила трьох малих дітей самих вдома: у Володимирі судили багатодітну матір

10:33 | 13.05.2023 / Володимир / , , /
Перегляди
2114
/ Коментарі відсутні

Багатодітна матір з Володимирського району, яка залишила трьох своїх дітей без нагляду й, у результаті, вони опинилися в дитбудинку, заплатить 850 гривень штрафу.

Як виявилося, жінка не виконувала своїх батьківських обов’язків відносно трьох неповнолітніх дітей. Вона на тривалий час залишила дітей без нагляду, не займалась їх вихованням й не забезпечила необхідних умов для їх проживання і навчання.

Відтак, 22-го березня близько 18:00 правоохоронці виявили, що горе-матір взагалі самоусунулась від виконання батьківських обов’язків, адже її протягом тривалого часу не було вдома й діти жили самі без догляду дорослих. В результаті, дітей помістили до притулку в Рожищі. Про це йдеться в постанові Володимир-Волинського міського суду за 2-ге травня.

Проти матері порушили адміністративне провадження за ч.1 ст. 184 КУпАП (Ухилення від виконання батьківських обов`язків відносно своїх неповнолітніх дітей).

В судовому засіданні жінка свою вину визнала.

Суд визнав багатодітну матір винною та оштрафував на 850 гривень. Також їй доведеться сплатити в дохід держави 537 гривень судового збору.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок