<

За відмову від алкотесту в депутата облради з Володимира-Волинського відібрали водійське посвідчення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:37 | 17.04.2018 / Володимир /
Перегляди
14
/ коментарів 7

У Володимир-Волинському міському суді 17-го квітня продовжили розгляд “п’яної” справи щодо депутата Волинської обласної ради Олексія Панасюка. Його звинуватили у вчиненні адміністративного правопорушення за статтею 130 адмінкодексу «Керування транспортними засобами або суднами особами, які перебувають у стані алкогольного, наркотичного чи іншого сп’яніння або під впливом лікарських препаратів, що знижують їх увагу та швидкість реакції» в частині відмови від проходження тесту на алкогольне сп’яніння.

Зауважимо, що судове слухання «розтягнулося» на кілька днів. Так, вчора 16-го квітня заслуховували свідків з цієї справи.

Суддя Надія Пікула зачитала Постанову по справі, в якій спростували інформацію про упереджене ставлення працівників поліції до Панасюка. Також підтвердили, що депутат відмовився від проходження алкотесту в медичній установі, так як не довіряє лікарям. Дії правоохоронців і медиків визнали правомірними.

Суд визначив розмір штрафу у сумі 10 200 гривень, а також позбавив депутата обласної ради права керувати транспортними засобами на один рік. Також на Панасюка поклали судові збори. Зазначимо, що він має 10 днів, аби, за необхідності, подати апеляцію.

Якщо ж протягом 15 днів Панасюк не сплатить штраф, то сума стягнення подвоїться.

Варто зауважити, що попереднє рішення суду за вчинення дорожньо-транспортної пригоди (від 1.03.2018) Олексій Панасюк подав апеляцію та продовжує відмовлятися визнавати свою провину.

Після оприлюднення Постанови Олексій Панасюк мовчки покинув судову залу.

«Не хочу нічого коментувати. Яка вам різниця? Нічого не хочу говорити. Та срань, яка робиться в пресі… Я нічого нікому не хочу говорити. Якщо людям на це все насрати, то кому це говорити? Мене це дістало! От ідіть подивіться на дороги, на всяке бидлотварєй, от на них дивіться! Я не хочу ніякої преси, бо я не довіряю пресі. Що хочете собі, те й пишіть», – прокоментував ситуацію Панасюк Луцькому виданню Волинь24.




коментарів: 7
  1. .Пора вже і посадити це опудало. І чому воно ще депутат? Як воно має вирішувати потреби народу, коли не може вирішити власні?

  2. На фото цей депутат доводив що в Володимирі не треба робити центр госпітального округу.
    Давайте дружньо йому подякуємо і пожаліємо що відібрали лише посвідченя водія а не представницький мандат в облраді.

  3. Сергеєва ти де????? Чого мовчить місцевий осередок самопомочі? Чому не допомагає своєму??? Самопоміч!!!!!!

  4. В знак протесту, самопоміч має зробити акцію – напитися всім складом і вбитися))))))

  5. Вот ви всі зацькували маминого синочка тут, а як піде і з горя знов наликається? Як додому попаде, права ж забрали?!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок