<

З 12 червня навколо Володимира-Волинського встановлять контрольно-пропускні пункти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:44 | 10.06.2020 / Володимир / , /
Перегляди
6
/ коментарів 7

З п’ятниці, 12-го червня навколо Володимира-Волинського в напрямках Луцька, Нововолинська та Ковеля встановлять контрольно-пропускні пункти. Таке рішення прийняла обласна комісія ТЕБ і НС, розповів міський голова Петро Саганюк під час засідання міської комісії.

На контрольно-пропускних пунктах зупинятимуть автомобілі та мірятимуть температуру людей, що виїжджатимуть і в’їжджатимуть у місто.

Подібне рішення пов’язане з багатьма випадками коронавірусу у місті. Їх виявлено уже 140 у місті та районі.

Як розповів міський голова, він не вважає, що це правильно, оскільки вогнище коронавірусу розташоване в районі, тому варто було б таким чином обмежити пересування у районі. Крім того, вірус розноситься на місці, а не завозиться.

Проте рішення обласної комісії про встановлення пунктів є і правоохоронці разом з міською владою вже готуються його виконувати, розповіли БУГу у місцевому відділі поліції.




коментарів: 7
  1. правильно! нема чого шастати, добре ще б ринок закрити. бо поспускають маски під ніс і ходять як телята!

      • відразу видно рівень вашої культури! навіть здогадуюсь за кого голосували…. ну то напишіть заяву, що у випадку хвороби від госпіталізації відмовляєтесь і дихайте на повні груди, навіть поручні на вокзалі можете в знак протесту проти маски облизати)))

  2. Якщо людина наприклад має 38.5 і приїхала з Луцька то ви перевірите температуру і скажете ну сорі іди назад пішком? Чи як…

  3. Ефективність блок постів, ми вже перевірили в Нововолинську. Замість коронавіруса впіймався один, не зовсім тверезий водій і все. Але грошики відмились…

    • Ефективність у тому, щоб менше шастали. Так блокпостів наствлять в же ти маєш час десь втратити на дорогу лишній і 20 раз подумаєш чи варто їхати.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця