<

Володимиру-Волинському компенсували 10 мільйонів за пільги та субсидії

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:54 | 27.02.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ коментарів 7

27-го лютого на оперативній нараді у міського голови було повідомлено, що для Володимира-Волинського було виділено 10-ть мільйонів компенсації за пільгами і субсидіями.

Ці кошти були розподілені між трьома підприємствами міста – теплокомуненерго, водоканалом та ЖЕКом. Комунальники отримавши кошти, відразу оплатили заборгованість своїх підприємств за енергетику.

Додамо, що наразі держава боргує для міста Володимира-Волинського близько 20 мільйонів гривень по субсидіях та пільгах.




коментарів: 7
  1. Оце так сенсація ,що недолугий кабмін нарешті спромігся виділити половину суми заборгованості по субсидіях ,зате він не забув купити собі автомобілі і підняти зарплати .Радійте і далі голосуйте за цих недотеп .

  2. Послухайте Рабіновача. Можливо Вам сподобається його риторика. Він не тільки хаїть тих, хто при владі, але й вказує на проблеми і, головне для мене, ЇХ РІШЕННЯ! Дуже позитивна людина.

    • А що крім когорти злодіів ,які сидять не один термін в парламенті ,нема більше людей ,а пам’ятаєте як вибирали президентів ,і наш гнилий совковий народ говорив:не вибирайте Чорновола ,бо буде війна ,війна є а президентів і парламентарів вибирають на тих же засадах і всі вони як не злодіі ,то корупціонери .Пора повністю міняти те кодло .

  3. Нею, а що Кабмін народ призначає????? Ось таке як ти наголосує, а потім у всіх проблеми

  4. ну якщо кажуть люди , що економісти теплокомуненерго та міська рада щось замутили з тарифами не так і перерахунок за січень зроблений невірно ( чомусь січень був тепліший як нормативний , а плату порахували в сторону збілшення ) . то і розрахунки по пільгам і субсидіях , де основа плата за тепло теж видно повинні бути інші і величина субсидій інша .

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер