<

Володимирський «фаберже» буде тричі внесений у Гіннесову книгу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:12 | 15.04.2021 / Володимир / , , , /
Перегляди
77
/ коментарі 4

Відомий на всю країну майстер з Володимира-Волинського цієї суботи зареєструє ще одне досягнення: майже 53 тисячі дірок він зумів висвердлити на гусячому яйці. Також ще один рекорд буде встановлений на курячому яйці, проте кількість отворів на ньому поки залишиться в секреті.

БУГ вкотре завітав у майстерню до володимирського “фаберже” Анатолія Бойка, щоб поцікавитися його успіхами.

Як розповідає майстер на всі руки, нова рекордна кількість отворів справа не одного дня і навіть тижня. Тонкі свердла, розміром людської волосини, швидко ламалися, проте Анатолій замовляв нові та продовжував творити.

Щодо планів на майбутнє, рекодсмен розповідає, що пропонуватиме реєстрацію ще однієї номінації в книзі Гіннеса – техніку витягування яєчної шкарлупи. Цікавим фактом є те, що нею ніхто, крім володимирського майстра, не володіє.

Реєстрація рекорду за участі експертів відбудеться в цю суботу 17-го квітня в КМЦ. Там будуть присутні відомі ЗМІ України. “Фаберже” запрошує всіх бажаючих підтримати його на цьому дійстві.

Читайте також: «Фаберже» Анатолій Бойко з Володимира розповів про свої нові рекордні роботи та бажання зробити 35 тисяч отворів на гусячому яйці




коментарів: 4
  1. Ну як?! Як Володимирські писаки, не можуть зрозуміти що клеймо “мєсний Фаберже” це приниження. Це теж саме що “мєсний Ілон Маск”, або “мєсний ДіКапріо”. Це як “риба, втарой свєжесті”! Фаберже ,був, є, і залишається один. І приставка “мєсний”, це підтвердження вторинності, підробки, і мавпування. Ну не ображайте вже майстра.Тоді вже на Пальонку треба казати “мєсний Джуліані”, на Гузя “мєсний ЛеПен”, а на “Різнобарв’я”-“місцевий МХАТ”.

  2. Хотів сказати, що не місцевого жмота, читати і розуміти прочитане, вчити вже пізно,раз в дитинстві не навчили.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер