<

Володимир-Волинська комісія ТЕБ і НС прийняла обмеження січневого локдауну

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:50 | 23.12.2020 / Володимир / , /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Міська комісія ТЕБ і НС, що засідала 23-го грудня у Володимирі-Волинському, прийняла рішення про карантинні обмеження уряду, які вже діють та запроваджуються з 8-го січня.

Як зазначили, обмеження, запроваджені державою, потрібно прийняти до виконання, адже рішення уряду має більшу юридичну силу.

Із 19-го грудня заборонено:

  • проведення в освітніх закладах масових заходів за участі дітей з більш ніж однієї групи/класу та за присутності відвідувачів,
  • проведення в розважальних закладах та закладах громадського харчування святкових заходів та публічних подій,
  • приймання відвідувачів у музеях та інших закладах культури, якщо перевищено ліміт одна людина на 10 кв. метрів,
  • робота закладів громадського харчування з 23:00 до 7:00 (крім доставки та замовлень на винос), але розрахуватися треба буде до 22:00,
  • проведення релігійних заходів у приміщенні, де перевищено ліміт одна людина на 5 кв. метрів, на відкритому повітрі у випадку недотримання дистанції 1,5 метра між присутніми.

В новорічну ніч дозволено закладам харчування працювати до 1-ої години ночі.

З 8-го по 24 січня, у так званий локдаун, забороняється відвідування будь-яких закладів освіти, крім дитячих садочків; робота ресторанів, закладів громадського харчування, крім доставки та роботи на винос; проведення усіх масових заходів, робота  торгово-розважальних центрів, окрім тих, у яких є певні дозволи, проведення культурних масових заходів; відвідування спортивних закладів; робота непродовольчих ринків.

Дозволяється робота громадського транспорту, міжміське міжнародне авто та авіа, залізничне сполучення; торгівля продовольчими товарами, ліками, засобами гігієни; технічне обслуговування та ремонт авто, поштових операторів, перукарень та салонів за попереднім записом.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер