<

Відремонтований рентгенологічний кабінет презентували у Володимирі-Волинському

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:45 | 29.04.2015 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

У Володимир-Волинському територіальному медичному об’єднанні презентували рентгенкабінет, що зазнав значних ремонтних перетворень та набув презентабельного вигляду. 90 тисяч гривень із міського бюджету виділено на те, аби пацієнти із району та міста могли проходити обстеження в комфортних умовах. 

Щороку майже 2 мільйони гривень із бюджету міста виділяється на ремонт та модернізацію Володимир-Волинського ТМО. Про це розповів міський голова Петро Саганюк під час огляду відремонтованого рентгенологічного кабінету 29 квітня.

Освіта і медицина – це функції держави, її головні пріоритетні завдання. Саме тому влада міста не шкодує фінансів на впорядкування та оновлення ТМО.

“На завершальному етапі ремонтні роботи у неврологічному відділенні. На це місто виділило понад 1 мільйон гривень. Зараз розпочинаються роботи у реанімаційному відділенні, ремонт в операційній поліклініки. Вартість ремонтних робіт в операційній – 100 тисяч гривень. Реанімація ж коштуватиме місту 100 тисяч гривень”, – каже мер.

На такій позитивній ноті головний лікар ТМО Олександр Клачук озвучив і проблемні питання, які гостро стоять для очолюваного ним закладу. “Доки ремонтували цей рентгенкабінет, у сусідньому навантаження на флюрографи збільшилося у 3-4 рази. На одному з апаратів не витримала трубка, яку зараз необхідно ремонтувати. Це десятки тисяч гривень. А взагалі, наважусь просити міського голову про придбання цифрового флюрографа. Його вартість – близько 600 тисяч гривень на сьогодні”, – розповів Клачук.

Цифровий флюрограф пришвидшить процес обстеження, дасть можливість встановлення точного діагнозу, зменшить черги біля кабінетів флюрографічного обстеження.

“Давайте так: міський бюджет виділить 400 тисяч гривень, а ось із районною владою головний лікар мусить домовитися ще на 200 тисяч – у в ТМО буде новий цифровий апарат”, – резюмував міський голова Петро Саганюк.

Окрім того, наразі за рахунок міських коштів переобладнується та ремонтується приміщення гуртожитку для молодих спеціалістів, які працюють у медичних закладах Володимира-Волинського. На сьогодні до майбутніх осель медиків уже прокладена каналізація, каже Олександр Клачук.

ы00023
ы00008
ы00029
ы00030
ы00028
ы00035




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

8 Травня, Середа