<

Відкриття виставки картин не цікавить жителів Володимира-Волинського?

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:41 | 9.04.2016 / Володимир /
Перегляди
4
/ коментарів 8

9-го квітня у приміщенні культурно-мистецького центру міста Володимира-Волинського відбулось відкриття виставки картин місцевих художників “Квітучий Володимир”.

Були представлені роботи художників спілки “Колорит”, зокрема Віктора Лемколовича, Галини Микити, Надії Яцини, Анатолія Бойка, Наталії Нечипорук, Валерія Приступи, Ігоря Мацюка та Ірини Надюкової.

Варто зазначити, що окрім художників, дирекції культурно-мистецького центру та представники засобів масової інформації більше нікого не було. Ймовірно, що жителі міста не бажають долучатись до мистецького життя і подібні заходи їх не цікавлять.

Виставка триватиме до 24-го квітня.

“Ми вирішили зробити весняну виставку, аби створити гарний настрій жителям міста перед Пасхальними святами”, – сказала Катерина Петрович, директор культурно-мистецького центру.

IMG_7998
IMG_7999
IMG_8000
IMG_8001
IMG_8003
IMG_8006




коментарів: 8
  1. Духовність в княжому завжди зашкалювала, а нині не те слово.Кожен другий тільки мріє про контрабас.То живем чи виживаєм?

  2. А для чого ходити на відкриття? Виставка відкривається не на один день, а на певний час.Хто хоче, той перегляне її.Шкода просто що більшість наших цікавих і творчих митців реалізують себе поза нашим містом.Тутка все для галочки робиться

  3. Виставка просто клас! Є у нас талановиті люди.Нашому місту вони не потрібні Тут ніде їм розвернутись. Провінція і край.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер