<

У “Запорізькій справі” 22-х бійців, Володимир-Волинький міський суд розпочав допит свідків обвинувачення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:46 | 6.03.2017 / Володимир / /
Перегляди
8
/ 1 коментар

У Володимир-Волинському міському суді, 6-го березня відбулося чергове слухання проваджкення щодо 22-х бійців колишньої 51-ї ОМБр. Суд перейшов до повторного допиту свідків обвинувачення.

До матеріалів справи долучені свідчення відібрані етапі досудового слідства Військовою службою правопорядку 29-го липня (через 4 дні після подій, що є предметом судового розгляду).

В режимі відео-конференції допитали двох свідків із Кіровограда: Юрія Курку та Олександра Жупаненка.

Юрій Курка був водієм КАМАЗу на котрому хлопці покидали терикон. Свідок наголосив на тому, що вже не пам’ятає в деталях події 25-го липня, але розповів досить точну картину тих днів. Однак, як виявилося в ході судового слідства, в розповіді були значні не точності.

Другий свідок підтвердив свої пояснення дані на етапі досудового слідцтва. При повторній дачі свідчень почасти наголошував, що події відбувалися досить давно і не пам’ятає деталей.

В судовому слуханні оголошена перерва, адже не всі свідки зі сторони обвинуваченя були допитані. Наступне засідання відбудеться 26-го квітня, на котре прокурор клопотав викликати свідків Лємєшева, Якімця та Ковальчука у режимі відеоконференції.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер