<

[ОНОВЛЕНО] У Володимирському педколеджі переобрали директора

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:47 | 27.04.2023 / Володимир / , /
Перегляди
4627
/ Коментарі відсутні

27-го квітня у Володимирському педагогічному фаховому коледжі імені Агатангела Кримського Волинської області пройшли вибори директора навчального закладу. 92,2% проголосували за діючого керівника Миколу Савельєва.

Рейтингове голосування розпочалось о 9:00 та тривало до 15:00. Участь у виборах брали усі педагогічні працівники коледжу, представники з-поміж інших категорій працівників, які були обрані шляхом прямих таємних виборів та 22 студенти, яких напередодні обрали інші здобувачі освіти.

На місці працювала створена виборча дільниця, яку розмістили в укритті навчального закладу. Головою виборчої дільниці був Олександр Бігун. Організаційним процесом займався голова оргкомітету Олександр Юринець. Виборці пред’явивши паспорт, отримували бюлетені, голосували у закритих кабінках та кидали бюлетені до скриньки. Голосування тривало до 15:00, після чого відбувся підрахунок голосів.

Варто зазначити, що кандидат на посаду директора був лише один – діючий директор Савельєв Микола Григорович, який очолює коледж з 2001 року. Більше ніхто з кандидатів не подавали документи в область для реєстрації, щоб балотуватися на дану вакантну посаду. Тож виборці або голосували за кандидатуру Миколи Савельєва, або не підтримували кандидата.

За правилами вибори в у Володимирському педколеджі імені А. Кримського мають відбуватись раз на п’ять років, провести їх мали у 2022 році, але через війну процес затягнувся.

За результатами голосування серед 141 зареєстрованого виборця, на вибори прийшли 134 людей. 130 (92,2%) з них віддали свій голос за чинного директора Миколу Савельєва, троє – не підтримали даного кандидата, один бюлетень у скриньці був порожнім, його визнали недійсним. Тож Миколу Савельєва переобрали на посаду директора Володимирського педагогічного фахового коледжу імені Агатангела Кримського Волинської області ще на п’ять років.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця