<

У Володимирі-Волинському в двох скверах замінили освітлення

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:25 | 14.07.2018 / Володимир /
Перегляди
1
/ коментарі 2

В двох центральних скверах Володимира-Волинського встановили нові ліхтарі. 

Перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук розповів, що окрім встановлення ліхтарів, були проведені роботи з заміни системи електропостачання. Матвійчук повідомив, що в загальному встановили 34 ліхтарі в обох скверах. Вартість встановлення усіх світильників склала близько 1,6 мільйони гривень.

В парку біля історичного музею, до Дня міста при сприятливих погодніх умовах, планують вкласти бруківку на центральній алеї. Проект малюнку, який викладуть з бруківки, зробив місцевий архітектор Андрій Гнатюк.

Щодо облаштування тротуару в сквері біля пам’ятника малим князям, Матвійчук зазначив, що цьогоріч роботи не передбачали, а запланують провести в наступному році.

Також перший заступник запевняє, що на цьому роботи з благоустрою скверів не зупиняться, а продовжаться. Так Ярослав Матвійчук розповів, що на перспективу планують встановити нові лавочки.




коментарів: 2
  1. Ну,Ви точно хочете *добити* Нововолинського мера!!! Навіть тротуари вмієте робити.

  2. Все гарно просто краса, але якою ціною. Все робиться в тридорога. Кошти міста крадуться безсоромно.Потрібно щоб громада взяла під контроль використання коштів міста . Бо в нас це робиться кишеньковими прирученими мерськими людьми.На папері все гарно…..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа