<

У Володимирі-Волинському проводять ремонтні роботи на теплотрасах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:16 | 8.08.2018 / Володимир /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Готовність підприємства «Володимир-Волинськтеплокомуненерго» до нового опалювального періоду становить 60%. Про це розповів начальник підприємства Сергій Коба. 

Міське підприємство теплових мереж перевіряє готовність і справність, проводить необхідні ремонтні роботи на 19-ти котельнях. Також проводяться заміни теплотрас. Всі приготування повинні бути виконані до 15-го жовтня.

“Загалом по місту за останні роки  замінено 37% мереж. З кожним роком кількість поривів на незамінених теплотрасах тільки збільшуватиметься, тому треба проводити заміни. Частину необхідних коштів для таких робіт виділено з міського бюджету. Сьогодні виводимо підвальну котельню  по вулиці Ковельській 103. Ці роботи проводяться, щоб убезпечити місцевих мешканців і збільшити ефективність. Котельня буде вивезена і під’єднана  до потужності котельні по вулиці Старицького. Також ми шукаємо шляхи і ведемо перемовини, аби котельню модернізувати, щоб збільшити енергоефективність та дозволити мешканцям економити кошти. Також на даний час виконуються роботи біля садочку №7 і незабаром будуть завершені. “, – розповів Сергій Коба

Загалом, зауважив Сергій Коба, необхідно близько 50 млн гривень, аби виконати усі необхідні роботи із заміни теплотрас у місті.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця