<

У Володимирі-Волинському міліціонери побили учасника АТО

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:10 | 13.08.2015 / Володимир /
Перегляди
2
/ 1 коментар

Вночі з 8-го на 9-те серпня у Володимирі в одному з розважальних закладів міста правоохоронці побили двох молодих людей

Відомо, що один з них – учасник АТО, інвалід армії І групи. Даний інцидент зафіксувала камера спостереження, відеоматеріали з якої до редакції потрапили від аноніма, – пише Місто Вечірнє.

На даний час перевірку проводить обласна прокуратура.

До редакції газети Місто вечірнє надійшла неперевірена інформація про те, що вночі з 8 на 9 серпня у Володимирі в «Метелику» невідомим було пошкоджено дзеркало в туалеті. У цьому звинуватили хлопця, який перебував там разом з товаришем. Охорона закладу, чи то адміністрація, викликала наряд міліції. На виклик виїхала слідчо-оперативна група. При з’ясуванні обставин правоохоронці побили двох молодих людей. Редакції відомо, що один з них – учасник АТО, інвалід армії І групи. Даний інцидент зафіксувала камера відеоспостереження МКЦ. Перевірку здійснює обласна прокуратура.

Перший заступник начальника Володимир-Волинського МВ УМВС Олександр Могилецький цю інформацію підтвердив:

-9 серпня у міліцію надійшло дві заяви від двох мешканців Володимира про те, що вночі у кафе «Метелик» їм наніс тілесні ушкодження інспектор патрульної служби. Заяви зареєстровані в журналі обліку міськвідділу та, відповідно до вимог кримінально-процесуального законодавства, скеровані до Володимир-Волинської прокуратури для прийняття відповідного рішення.

Про обставини даного інциденту Олександр Андрійович не розповів нічого, лише повідомив, що двоє інспекторів патрульної служби знаходилися в МКЦ у нічний час при виконанні службових обов’язків – за заявою про пошкодження майна у закладі відпочинку. Один із правоохоронців наніс удар кулаком в ділянку обличчя спочатку одному з відвідувачів, а потім іншому. Окремо на місце події виїжджала слідчо-оперативна група.

Володимир-Волинським МВ УМВС призначено службове розслідування, матеріали якого також будуть скеровані у прокуратуру. На даний час перевірку проводить обласна прокуратура, якою буде прийматися рішення щодо відкриття кримінального провадження.

Олександр Могилецький також сказав, що не володіє інформацією, чи є постраждалі учасниками АТО.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер