<

У Володимирі-Волинському біля школи №3 до 1-го вересня побудують новий спортивний комплекс під відкритим небом

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:54 | 26.07.2018 / Володимир /
Перегляди
16
/ коментарі 2

Новий універсальний шкільний спортивний комплекс створюють на подвір’ї НВК«ЗОШ№3-ліцей». Він включатиме в себе баскетбольне поле, великий майданчик зі штучним покриттям для гри в футбол, сучасні бігові доріжки, зону для воркауту та ін.

Роботи ведуться активно як тільки дозволяє погода. Зі слів керівника фірми-підрядника ПП “Спортелітбуд” Володимира Рудюка на Волині вже є близько десятка подібних комплексів-стадіонів.

У Володимирі-Волинському такий об’єкт створюється уперше за ініціативи і сприяння народного депутата Ігоря Гузя та міської влади.

“Вартість нового об’єкту 1 мільйон 850 тисяч гривень. Мільйон  гривень – це державні кошти, які вдалося залучити в місто за ініціативи і з допомогою народного депутата Ігоря Гузя. Ще 850 тисяч – це кошти міського бюджету.  На сьогодні на виконання робіт виділено 500 тисяч з держбюджету, ще 500 тисяч з міського бюджету. У вересні-жовтні за роботи буде проведене дофінансування”, – розповів перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук.




коментарів: 2
  1. А в Нововолинську учні школи в центрі міста так і далі чекають на майданчик…..Після уроків фізкультури як негренята. І всім чиновникам байдуже…..

  2. а цікаво скільки піде на сторону коштів при дії варіанту – Матвійчук молодший ( заступник міського голови ) та Мвтвійчук -старший ( директор СШ № 3 ) ???? та при тому , що як витрачаються бюджетні кошти в нас в місті особливо ніхто ретельно не перевіряє …

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер