<

У Володимирі-Волинському знову виявили рекламу наркотиків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:39 | 9.07.2020 / Володимир / , /
Перегляди
12
/ коментарі 4

Реклама інтернет-каналу наркотичних речовин з’явилась на центральній доріжці старого кладовища у Володимирі-Волинському та прилеглій вулиці Лермонтова.

Про це БУГу повідомили мешканці міста. Подібні надписи з’являються на будівлях у місті, тепер і на асфальті.

Розповіли, як через соцмережі працює наркобізнес у Володимирі-Волинському

Інформацію про знахідки журналісти нададуть правоохоронцям.

Нагадаємо, згідно ст. 307 ККУ найбільша відповідальність передбачена за виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання наркотичних засобів з метою збуту. За такий бізнес можна отримати покарання у вигляді позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років.

Якщо це робить група осіб або особа, яка вже притягувалась до відповідальності за збут наркотиків – загрожує позбавлення волі на строк від 6 до 10 років з конфіскацією майна.

Якщо ж особа добровільно здала наркотичні засоби поліції і вказала джерело їх придбання або сприяла розкриттю злочинів, пов’язаних з їх незаконним обігом наркотиків, то вона звільняється від кримінальної відповідальності.




коментарів: 4
  1. Як працює наркобізнес в місті ми зрозуміли.Ще поясніть ЯК працюють ті,хто отримує зарплату за БОРОТЬБУ з наркобізнесом!

  2. Сміхота! Що у Володимирі, що у Нововолинську, цих телеграм каналів купа і ще трошки. Не знаю ні однієї зупинки без такого “каналу щастя” якби у нас щось працювало, такого і близько не було, ми провінція, на нас всім начхати!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Березня, Вівторок
18 Березня, Понеділок