<

У Володимирі-Волинському вшанували загиблих захисників України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:10 | 29.08.2019 / Володимир /
Перегляди
2
/ коментарі 2

29-го серпня вперше офіційно відзначають День пам’яті захисників, які загинули в боротьбі за незалежність, суверенітет і територіальну цілісність України у Володимирі-Волинському.

Саме ця дата обрана Президентом України Володимиром Зеленським, оскільки 29 серпня 2014 року – день, коли на Сході України загинула найбільша кількість українських військових.

Урочистості розпочались із Державного гімну біля дошки пам’яті загиблих військовослужбовців у зоні проведення АТО (ОСС), який виконав військовий оркестр 14-ї ОМБР. Аби віддати шану пам’яті полеглим у боротьбі за незалежність України, на площі Героїв зібрались представники міської влади, духовенства та жителі Володимира-Волинського.

Біля дошки пам’яті загиблим учасникам АТО (ОСС) згадали усіх жителів міста та району, які загинули у ході війни та вшанували їх хвилиною мовчання. Відбулось урочисте покладання квітів. Також провели панахиду за упокій загиблих воїнів.

Опісля більше ста присутніх рушили урочистою ходою до дошки Героїв Небесної Сотні, до якої також поклали квіти та лампадки.




коментарів: 2
    • впевнений, шо маскаликі (чи більше їхні євреї) за зачиненими дверима п’ють за незалежність України – адже газпопісят тепер не буде ! Так шо незалежність – свято для всіх, а не тільки для українців ! хе-хе…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа