<

У Володимирі-Волинському не підтвердилася підозра на коронавірус: для перевірки застосовували тести

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:17 | 26.03.2020 / Володимир / , /
Перегляди
2
/ Коментарі відсутні

25-го березня ввечері карета екстреної допомоги виїжджала на виклик до людини у Володимирі-Волинському. Лікарі запідозрили коронавірус. Були зроблені відповідні тести, випадок не підтвердився.

Про це повідомив під час засідання міської комісії ТЕБ і НС 26-го березня заступник головного лікаря КП «Володимир-Волинське ТМО» з медичної частини Віталій Баюн.

Він зауважив, що добре спрацювало і приймальне віділення лікарні, зробили два тести: спочатку на грип, а потім на коронавірус. Обидва були негативними.

За словами лікарів, станом на 26-те березня у Володимирі-Волинському з пневмонією стаціонарно лікується 5 людей в інфекційному відділенні і 4 в терапевтичному.

Як повідомила начальник міського відділу з питань охорони здоров’я Тетяна Ващук, було розгорнуто і підготоване додатково ліве крило терапевтичного відділення на випадок лікування хворих.

Станом на сьогодні у Володимир-Волинській лікарні налічується 10 апаратів штучної вентиляції легень. За 2 тижні буде встановлений новий кисневий генератор.

Міський голова Петро Саганюк зауважив, що нову техніку потрібно буде монтувати відразу, для цього підготувати приміщення і домовитися зі спеціалістами потрібно завчасно.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер