<

У Володимирі-Волинському двічі на тиждень перевіряють продуктовий ринок на дотримання карантинних заходів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:45 | 24.06.2020 / Володимир / /
Перегляди
130
/ Коментарі відсутні

24-го червня продуктовий ринок у Володимирі-Волинському на дотримання заходів карантину перевіряли працівники Держпродспоживслужби. Подібні перевірки ринку відбуваються двічі на тиждень, все записується на відео.

Про це БУГу розповіли у Держпродспоживслужбі.

На ринку перевіряють наявність захисних екранів, масок і рукавичок, дезінфікуючих розчинів, дотримання дистанції, також продавці демонструють на вимогу необхідні для торгівлі документи.

Під час останніх нарад ТЕБ і НС у Володимирі-Волинському піднімали питання залучення до подібних рейдів працівників поліції. Повідомили, що надходили скарги на порушення карантинних заходів на ринку “УСВ” і зауважили, що там варто провести перевірку спільно з поліцією.

У Володимир-Волинському відділі поліції БУГу повідомили, що подібні рейди з залученям працівників поліції проводилися і раніше, а також 20 і 21 червня.

Від 22-го червня Володимир-Волинським відділом поліції не було складено протоколів про порушення правил карантину.

Нагадаємо, що з понеділка 22 червня МОЗ, Нацполіція і Держспоживслужба посилили контроль за дотриманням карантинних заходів, спрямованих на боротьбу з COVID-19.

Відповідне доручення на позачерговому засіданні Кабміну в п’ятницю, 19 червня, дав прем’єр-міністр України Денис Шмигаль.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця