<

У Володимирі-Волинському дезінфікували ринок, авто- та залізничну станції, маршрутки та автобуси, під’їзди багатоповерхівок

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:10 | 14.03.2020 / Володимир / , /
Перегляди
5
/ коментарів 5

Ввечері 14-го березня у Володимирі-Волинському, згідно рішень міськвиконкому про введення додаткових попереджувальних заходів проти коронавірусу провели дезінфекцію під’їздів багатоповерхівок, ринку, міських маршруток та міжміських автобусів, приміщень залізничного вокзалу та автостанції. Подібні заходи заплановано проводити у місті протягом тижня.

За якістю проведення заходів спостерігав перший заступник міського голови Ярослав Матвійчук. У роботі задіяні працівники управляючої кампанії, ветеринарної лікарні, поліція, Держпродслужба, працівники управління ЖКГ та інші.

«Роботи виконуються за рахунок коштів резервного фонду і підприємців, силами ветеринарної лікарні. Є спеціалізоване обладнання.

Ці заходи будуть проводитися протягом тижня часу, а потім будемо бачити.

Вже почалася дезінфекція в багатоквартирних будинках. Був окремий пункт у рішенні міськвиконкому, яким зобов’язали управляючу кампанію проводити відповідні заходи також ОСББ і ЖБК. Сьогодні почали дезінфікувати під’їзди. Ці роботи будуть проводитись планово”, – розповів Матвійчук.

Нагадаємо:

«Приводу для занепокоєння наразі немає» – медики про володимирчанку, яку направили до Луцька з пневмонією, ймовірною причиною якої є коронавірус
Рекомендують закрити кінотеатри, салони краси, спорткомплекси: у Володимирі-Волинському посилюють заходи з попередження коронавірусу




коментарів: 5
  1. Чому не закривають заклади харчування (бари,ресторани)??!?Це величезна помилка.

  2. Петре Даниловичу обмежте заклади торгівлі і скупчення людей…. Не повторюйте помилок Італії, Франції, Іспанії, Німеччини…. Все в Ваших руках і на Вашій совісті щодо зацікавленості в їх роботі….

  3. У 140 на Ковельській є в підїзі,без окремого виходу на вулицю!ліфтове господарство. Ціле місто ходить одним підздом. Карьки захморної ціни там купують… Ще коли б тих пару працівників… То так. А то ніякі норми не витримують. Дезинфекції ніхто не робив і гаврчд чи зробить.
    . Двері потрощені, замок не працює, “подобвіє господаря” правонаступник ЖЕКа бездіє. Дякуємо за турботу двох фірм Чекаєм в гості заразу. Хтось та принесе.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

26 Квітня, П’ятниця
25 Квітня, Четвер