<

У Володимирі відкрили Агенцію регіонального розвитку Прибужжя

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:12 | 4.06.2021 / Володимир / /
Перегляди
1327
/ коментарі 4

4-го червня у Володимирі офіційно відкрили Агенцію регіонального розвитку Прибужжя.

Це організація, яка поставила собі завдання попрацювати задля розвитку Володимира і Нововолинська і 17 громад в цілому, які звуться регіоном Прибужжя.

Перед присутніми виступив мер Львова Андрій Садовий. По відеозв’язку він відповів на запитання присутніх.

За його словами, у Львові організували інститут розвитку міста.

“Кадри, стратегія і гроші. Яка би геніальне не була ідея, не маючи грошей, ви її не реалізуєте. Ми маємо якісне партнерство і залучаємо ресурси, які нам вигідні.

Питання кадрів, стратегії, фінансів надзвичайно важливі. А потім важка щоденна праця кожного дня. Невеликий результат дає поштовх. Потрібно максимально використовувати ресурси громади, спілкуватися з людьми. Якщо ми не можемо реалізувати ідею людей сьогодні, то ми можемо її реалізувати завтра”, – відповів на одне з питань Садовий.

Також спілкувалися з мером Львова про децентралізацію, створення індустріальних парків, підтримку підприємців.

Перед пристуніми виступив народний депутат Ігор Гузь, який роз’яснив мету створення Агенції та її основні цілі.

Запросили до слова заступника мера Тернополя Владислава Стемковського, який розповів про шлях розвитку Тернополя та функціонал Smart City – систему цифрового управління містом.




коментарів: 4
  1. Знову “зайві” гроші мають громади. Створюйте хоч 1000 агенцій але утримуйте їх за свій власний рахунок але не за громадський. Це все ідеї Гузя, але що крім розтрат це дає? Грошики йому, мерам та їх родичам? Скоро громада прибужжя покине це місце: роботи, транспорту, доріг,робочої сили немає, населені пункти не прибрані. На нагальні проблеми громад коштів кажуть немає, але громадські гроші тратяться направо і наліво…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер