<

У Володимирі велосипедист потрапив під колеса маршрутки

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:08 | 1.09.2021 / Володимир / /
Перегляди
1847
/ коментарі 4

1-го вересня близько 14:30 у Володимирі на перехресті вулиці Шевченка та Гайдамацької трапилася ДТП. Під колеса маршрутки потрапив неповнолітній велосипедист.

Як стало відомо БУГу на місці події, маршрутка повертала з вулиці Шевченка на вулицю Гайдамацьку. Водій зазначає, що повертав повільно, адже поворот крутий.

В цей час велосипедист виїхав на дорогу, рухаючись по пішохідному переходу. Трапилося зіткнення. Хлопця забрала швидка, але він, як розповідають, серйозно не постраждав.

З місця події видно, що оглядовості заважало дерево, яке нависло біля перехрестя. Тому водій навіть не побачив велосипед, що наближався до перехрестя по бруківці. На місці працює поліція.

Шановні пішоходи та водії, вчіть, будь ласка, правила дорожнього руху.




коментарів: 4
  1. Шановні Батьки,вчіть будьласка своїх діток елементарних правил дорожнього руху(пішоходний перехід-це не велосипедний переїзд),водій невинний,діти недивлячи на транспорт виходять і виїзжають на переходи,і в таких ситуаціях роблять винуватого Водія,та Ви й самі неповажаєте водіїв,йдете на пішохідний вважаючи себе головним,майте розуміння,вам простіше зачекати кілька секунд,а ніж водієві зупинити авто,майте повагу в першу чергу до себе

  2. По місту безліч таких перехресть де обмежений огляд .Хто мае за тим дивитись і контрольовати?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа