<

У Володимирі розпочали капітальний ремонт вулиці Незалежності: замінюють освітлення і зняли бордюри

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:45 | 8.09.2020 / Володимир / , /
Перегляди
15
/ 1 коментар

8-го вересня на вулиці Незалежності у Володимирі-Волинському розпочали роботи з капітального ремонту. Зняли бордюри, а також почали заміну вуличного освітлення.

На днях триватиме демонтаж старих вуличних ламп і заміна на нові та більш сучасні. За початком робіт можна вже було спостерігати 8-го вересня.

На вулиці знімуть старий асфальт і покладуть новий. Запланований ремонт ливневої каналізації, а також – тротуарів.

Як зазначено у закупівлях із даних системи Prozzoro, вартість капітального ремонту вулиці Незалежності – 18 мільйонів 800 тисяч гривень. Перемогла у торгах фірма ТзОВ “Луцькавтодор-сервіс”.

Спочатку переможцем тендеру визначили ТОВ “Луцька ДПМК“. Фірма запропонувала свої послуги за 15 мільйонів 749 тисяч, що на 3 мільйони менше “Луцькавтодор-сервіс”. Проте ТзОВ “Луцькавтодор-сервіс” подав скаргу, в якій зазначив, що “замовник протиправно визначив переможцем закупівлі ТОВ “Луцька ДПМК”.

Рішення було скасоване 28-го серпня і визначено нового переможця – ТзОВ “Луцькавтодор-сервіс”. Він виконає роботи за ціною, яка на три мільйони вища. ТОВ “Луцька ДПМК” у місті цьогоріч займатиметься тільки поточними ямковими ремонтами.

Зазначимо, що роботи на Незалежності виконують за умови співфінансування 50/50. Тобто половина коштів передбачена містом, а ще половина надійде з бюджету держави.

До слова, ТзОВ “Луцькавтодор-сервіс” також виконує роботи на вулиці Сагайдачного.

Як розповіли будівельники БУГу, помітили, що вулиця є жвавою. Поки що її не перекривають, але рух тут ускладнений. Завершити роботи старатимуться до кінця року, але, оскільки об’єкт складний, можуть і не встигнути.

Раніше БУГ повідомляв, що у зв’язку з проведенням капітального ремонту на вулиці Незалежності з 7-го вересня буде відсутнє вуличне освітлення на більше десятка вулиць.

Читайте також: у Володимирі-Волинському розпочали ремонт частини вулиці Сагайдачного.




один коментар
  1. А ті нові лампочки будуть чіпляти на ті ж бетонні бичі стовпи чи такі як на ковельській?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер