<

У Сусвалі біля церкви сталася шарпанина. Двічі викликали швидку

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:44 | 16.03.2019 / Володимир /
Перегляди
7
/ коментарів 7

16-го березня зранку у селі Сусваль Володимир-Волинського району люди вже вчетверте зібралися на збори. Цього разу біля церкви. Як розповідають селяни, збори завершилися шарпаниною і викликами швидкої.

Люди зібралися, щоб вкотре вирішити, кому все ж таки підпорядковуватиметься церква: ПЦУ чи УПЦ. Зазначимо, що напередодні у селі відбулося ще кілька зборів, а також опитувань. Під час останніх, третіх зборів 3-го березня присутні віддали 144 голоси за ПЦУ, 4 були проти.

Вже 4-го березня представники громади села Сусваль Володимир-Волинського району зустрілись із єпископом Матфеєм. Громада села офіційно приєдналася до ПЦУ.

Як розповіли мешканці села, церква з того часу стоїть закрита, отець Богдан, який правив у храмі, громаді ключі від церкви не віддав.

Люди розповідають, що поки ішли збори, то до церкви з’їхалося багато автомобілів. Приїхали священики УПЦ і привезли з собою «охорону». Цих людей, розповідають селяни, бачили вперше. Спочатку вони стали молитися під церквою. На запитання громади звідки вони, не відповідали.

Як видно у відео, невідомі прихильники УПЦ хотіли зайти на територію храму. Біля воріт сталася шарпанина. Як розповідають очевидці, одну жінку невідомі, котрі приїхали, пхнули в груди. Її забрала в лікарню швидка. Іншій жінці травмували пальця.




коментарів: 7
  1. Шановні громади наполегливо відстоюйте своє, бо попи вас вводять в оману, вони відтягують час, очікують яка ситуація буде після виборів ,а ось візьмуть владу у пазурі прихвастні московські…І разом зтим дорогі громадяни хочу нагадати ,прийшовши на виборчі дільниці не помиліться у вибори…

  2. Кацапські попи отримали наказ з Раші ,всіма способами протистояти становленню Украінськоі церкви і чим більше шарпанини ,тим більш задоволені рашстські ЗМІ ,а наш народ все купується на агітацію агентів з ворожоі держави .

  3. не сумуй пан гей ! народ за пецю, війну до перемоги, песец труби та МВФ-окупацію ! Пеця переможе !

  4. “ШАНОВНИЙ”ГІСТЬ! ЧИ НЕ ЗДАЕТЬСЯ ВАМ,ЩО ВИ ТУТ ВЖЕ ЗАГОСТЮВАЛИСЯ?МОЖЕ ВЖЕ ПОРА ДО ВОВИ? БО ВАШ САРКАЗМ ВЖЕ ОСТОГИД! НА ЧИЙ МЛИН ЛЛЄТЕ ВОДУ?ЧИ МОЖЕ ТАКА ВЕЛИКА КРАІНА ЯК УКРАІНА НЕ МАЄ ПРАВА НА СВОЮ ЦЕРКВУ?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця