<

Ціни на проїзд у громадському транспорті Володимира-Волинського зростуть із 19-го червня

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:15 | 9.06.2015 / Володимир /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Відповідно до погодження Волинського відділення Антимонопольного комітету України від 29.05.2015 виконавчий комітет Володимир-Волинської міської ради вирішив встановити нові тарифи на перевезення пасажирів на міських маршрутах.

У стінах міської ради, 9-го червня, відбулися заплановані громадські слухання щодо розгляду цього питання.

Враховуючи ріст витрат на утримання та експлуатацію автотранспорту вирішено підвищити тарифи. Відтепер за одну поїздку дорослої людини потрібно буде заплатити 2,75 грн., за дитину – 1,50 грн. Діти до 6-ти років, без права зайняття ними окремого місця здійснюється безоплатно.

Також встановлені нові тарифи на перевезення одного пасажира до села Зимне – 3,5о грн, Фалемичі, Шистів, Горичів – 4,00 грн. До дачних масивів Мар та Сонячний – 4 грн.

Тарифи вступають в дію 19-го червня, після публікації рішення в газеті “Слово правди”.

Нагадаємо, що попередньо перевізники на початку березня спробували самовільно підняти ціни на проїзд до 3-х гривень з дорослого та 1,50 грн. з дитини. Однак, вже по обіді міський голова скликав нараду із підприємцями, де наказав діяти в рамках регуляторного законодавства.

Відтак, згідно погодження Антимонопольного комітету, проїзд у Володимирі-Волинському здорожчав лише на 0,50 грн. для дорослих. Зараз – підняття ціни вплине і на дітей.

На даний момент ціна на паливо в Україні стабілізувалася. Чому ж все таки ціна на проїзд саме зараз “лізе у верх” – залишається під знаком питання. На рівні із підняттям комунальних тарифів та обмеженням ряду пільг з 1-го червня, така ситуація вдарить по кишені найменш захищених верств населення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер